sábado, 28 de noviembre, 2020  |  
Nules amplía el sòl industrial edificable amb una inversió de més de huit milions d’euros Nules amplía el sòl industrial edificable amb una inversió de més de huit milions d’euros

- 30 junio, 2020 -

Permetrà l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona industrial i la instal·lació de noves Nules amplía el sòl industrial edificable amb una inversió de més de huit milions d’euros

 

Permetrà l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona industrial i la instal·lació de noves

Castellón Información

Les obres d’urbanització dels sectors 5a i 5b s’han reprès després de la seua paralització motivada per la situació derivada de la Covid-19. Precisament, hui l’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Urbanisme, César Estañol, han visitat les obres per a conèixer de la ma dels tècnics responsables la seua evolució.

Així doncs, amb aquesta actuació Nules ampliarà amb un total de 254.845 metres quadrats el sòl industrial edificable, que permetrà l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona industrial i la instal·lació de noves.

“Hem volgut vore el desenvolupament d’aquesta obra tant important per al nostre municipi, que suposarà l’ampliació de sòl industrial edificable necessària per a l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquest polígon. De fet, es tracta d’una de les actuacions més importants que s’ha fet a la zona industrial de Nules en els últims anys”, comenta el regidor d’Urbanisme, César Estañol.

La inversió prevista per a dur a terme aquesta actuació és de 8.318.089,34 euros, i l’agent urbanitzador és Grespania SA, que urbanitzarà un total de 385.179 metres quadrats de sòl en la zona que va des de les actuals instal·lacions de l’empresa Grespania fins a les instal·lacions de l’empresa Huhtamaki-Spain SL, i des de l’antiga carretera nacional 340 fins a la línia fèrria València-Barcelona.

“Aquestes obres d’urbanització no suposaran cap cost per a l’Ajuntament de Nules i dels 254.845 metres quadrats de nou sòl industrial edificable s’entregaran al consistori, sense cost d’urbanització, uns 8.447,09 metres quadrats. A més, també es donaran 130.334 metres quadrats a altres administracions per a la construcció de vials, zones verdes, equipaments i altres infraestructures”, explica l’Alcalde de Nules, David García.

Des de l’Ajuntament de Nules es reitera la importància d’aquesta actuació per al desenvolupament industrial tant de la localitat com de la comarca de la Plana Baixa, i que per tant permetrà per una banda millorar i modernitzar les actuals empreses i per altra possibilitar també la instal·lació de noves empreses.

Google+
Whatsapp Telegram