Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

L'Ajuntament de Vinaròs aprova el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-25

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Pretén donar continuïtat al Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic 2017-21 amb l'adaptació del full de ruta a seguir per tal de ser una Destinació Turística Intel·ligent

L'Ajuntament de Vinaròs ha aprovat en sessió plenària el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-25, així també com la sol·licitud perquè la ciutat siga reconeguda com a Municipi Turístic d'Excel·lència, d'acord amb l'Estatut de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana.

El Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent 2022-25 pretén donar continuïtat al Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs 2017-21 amb l'adaptació del full de ruta a seguir per tal de ser una Destinació Turística Intel·ligent capdavantera en l'àmbit valencià i que permeta que Vinaròs siga un destí innovador, dinàmic i de qualitat. D'acord amb això, el pla  planteja un seguit de 38 accions vinculades als eixos de gestió d'una destinació turística intel·ligent: governança, accessibilitat, sostenibilitat, innovació, connectivitat, informació, intel·ligència, màrqueting i productes turístics. 

Així mateix, aprovar el Pla permet assolir tots els criteris i obligacions perquè Vinaròs puga ser reconegut com a Municipi Turístic sota les premisses del Decret 5/2020, de 10 de gener, del Consell, de regulació de l'Estatut del Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, la qual cosa també es va aprovar en el Ple de l'Ajuntament de Vinaròs.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que "hem cursat sol·licitud de municipi turístic a la màxima categoria de les tres, la d'excel·lència perquè ens permetrà aconseguir majors subvencions per part de les administracions”. Així mateix, afegia que “és important seguir rebent finançament a través dels fons de Cooperació de Municipis Turístics, per tal de poder sufragar els costos de les polítiques turístiques a la nostra ciutat".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí