Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 17:47

L’UJI lliurarà els premis del Consell Social a l’excel·lència docent universitaria el 1 de juny

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

El acte institucional també distingirà a ILÊWASI, Adona’t i Vicent Pitarch

Castellón Información

La Universitat Jaume I lliurarà el pròxim dimarts 1 de juny de 2021 els premis del Consell Social a l’Excel·lència Docent Universitària i a la Investigació; les distincions extraordinàries a la igualtat de gènere, al compromís social i a la llengua i la cultura, i les distincions al personal d’administració i serveis (PAS) i personal docent i investigador (PDI) amb 25 anys en actiu a l’UJI, en un acte institucional que tindrà lloc al Paranimf a les 19 hores.

L’acte s’iniciarà amb el lliurament dels premis del Consell Social. D’una banda, es lliurarà el XII Premi a l’Excel·lència Docent Universitària a les professores Paula Escobedo, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials; Ana Maria Arnal, de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals; Soledad Quero, de la Facultat de Ciències de la Salut, i Marta Oller, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. D’altra banda, el XXII premi a la Investigació serà atorgat a la catedràtica de Dret Penal de l’UJI María Luisa Cuerda en reconeixement al seu treball investigador en aquest àmbit i les nombroses publicacions en les àrees de Drets Humans i Drets Fonamentals, Dret Penal, Criminologia i Intel·ligència, Terrorisme o Protecció Jurídica del Medi Ambient, entre d’altres.

A continuació, es distingirà el PAS i PDI en actiu amb 25 anys de serveis prestats. I, per a finalitzar, s’entregaran les distincions extraordinàries de l’UJI coincidint amb el 30 aniversari de la Universitat a l’ONGD ILÊWASI,  Centre  d’investigació, defensa i promoció dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents, pel seu compromís social; a l’Associació de Dones Nacionalistes «Terra» (ADONA’T) de Castelló de la Plana, pel seu compromís amb la igualtat de gènere, i a Vicent Pitarch i Almela, pel seu compromís amb la llengua i la cultura.