Sábado, 4 de julio, 2020  |  
Especialistes en l’aprenentatge d’idiomes debatran a l’UJI sobre el multilingüisme Especialistes en l’aprenentatge d’idiomes debatran a l’UJI sobre el multilingüisme

- 13 octubre, 2019 -

La Jaume I celebra del 15 al 18 d'octubre el Congrés 'Integration of content and language in higher education' Especialistes en l’aprenentatge d’idiomes debatran a l’UJI sobre el multilingüisme

La Jaume I celebra del 15 al 18 d’octubre el Congrés ‘Integration of content and language in higher education’

Castellón Información

L’Associació ICLHE (Integration of content and language in higher education) celebra del 15 al 18 d’octubre de 2019 a la Universitat Jaume I de Castelló la sisena edició del congrés ICLHE sota el títol ‘Multilingüismo y Multimodalidad en la Educación Superior’.

Les conferències de ICLHE han abordat tradicionalment qüestions relacionades amb l’ensenyament i l’aprenentatge en un idioma addicional, incloses les percepcions de l’estudiantat i el professorat, capacitació docent, efectivitat del personal i de l’aprenentatge i desenvolupament de programes.

La sisena edició de ICLHE continuarà abordant com la instrucció i avaluació d’idiomes enfocada pot utilitzar-se com a base per a l’aprenentatge de contingut disciplinari, amb consideració específica a la naturalesa multimodal dels idiomes i de les pràctiques d’ensenyament i aprenentatge d’avui dia.

L’objectiu de l’associació ICLHE és promoure l’intercanvi d’opinions, experiències, iniciatives i recerques sobre la interfície entre el contingut i el llenguatge en l’educació superior. ICLHE està oberta a persones en universitats i instituts d’educació superior interessats en el contingut i l’idioma, incloses aquelles interessades a ensenyar i aprendre a través d’un segon idioma, i ensenyar i aprendre a través d’un idioma nacional a persones de comunitats migrants o ètniques.

ICLHE també dóna la benvinguda a planificadors de polítiques i investigadors en organismes internacionals i societats professionals, editors, representants d’autoritats nacionals i internacionals, i altres interessats en la integració de continguts i idiomes en l’educació superior.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *