Sábado, 18 de agosto, 2018  |  

- 11 octubre, 2017 -

La trobada constitueix un fòrum de discussió internacional per a científics i clínics

Castellón Información

El Laboratori de Neuroanatomia Funcional (NeuroFun) de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per al 19 i 20 d’octubre de 2017 les Jornades Prometeu sota el títol ‘Olfaction, Behaviour and Pathology’. L’activitat científica, que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Xarxa Olfactiva Espanyola (ROE), es desenvoluparà en l’edifici de l’Escola de Doctorat, Consell Social i Centre de Postgrau.

Les jornades internacionals se centren en temes com la fisiologia de l’olfacte o el paper de l’olfacte en la conducta (les famoses feromones), donada la preeminència dels sentits químics en el control dels comportaments socials de la majoria dels experiments amb animals. Així mateix també s’abordarà com les alteracions de l’olfacte són indicadores de determinades malalties (Parkinson, Alzheimer), ja que aquestes alteracions neurodegeneratives cursen amb hipòsmia o anòsmia, un símptoma preclínic de la malaltia que podria afavorir un diagnòstic més temprà.

La trobada constitueix un fòrum de discussió internacional per a científics i clínics, així com estudiantat de llicenciatura, postgrau i doctorat. Comptarà amb l’assistència de congressistes espanyols, francesos, alemanys, britànics, portuguesos, israelians i mexicans. Les comunicacions s’estructuren en sessions de presentacions orals i pòsters. L’activitat es desenvoluparà en anglès i serà reconeguda amb un crèdit a l’estudiantat UJI.

Google+
Whatsapp Telegram

No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *