Sábado, 4 de julio, 2020  |  
La Sareb estudia la cessió de pisos buits a l’Ajuntament de Castelló per al parc d’habitatges socials La Sareb estudia la cessió de pisos buits a l’Ajuntament de Castelló per al parc d’habitatges socials

- 17 octubre, 2019 -

La entitat té té una cartera de més de 200 vivendes en propietat a la capital de la Plana La Sareb estudia la cessió de pisos buits a l’Ajuntament de Castelló per al parc d’habitatges socials

La entitat té té una cartera de més de 200 vivendes en propietat a la capital de la Plana

Castellón Información

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, i el president de la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), Jaime Echegoyen, han mantingut una reunió aquest dijous per a traçar vies de col·laboració en matèria d’habitatge social a la ciutat.

Durant la trobada, els representants del consistori i de l’entitat han intercanviat informació sobre els projectes en desenvolupament i han mostrat la seua voluntat de cooperar per a explorar vies que permeten abordar casos d’emergència habitacional a través de lloguers socials.

Marco, Navarro i Echegoyen s’han emplaçat a estudiar actuacions conjuntes dins del programa de cessió d’habitatges en règim de lloguer de Sareb, que l’entitat ha posat en marxa en deu comunitats autònomes i onze ajuntaments.

Segons les dades facilitades per Sareb, a la província de Castelló, gestiona uns 7.900 immobles (residencials, sòls i terciari), a més d’un deute de més de 2.400 milions d’euros. Només en la capital de la Plana, té una cartera de més de 200 habitatges en propietat.

A més de les possibles col·laboracions en matèria d’habitatge social, s’ha abordat també l’interés del consistori per disposar de finques rústiques que permeten desenvolupar un parc agrari amb horts actualment abandonats de la zona periurbana de la ciutat, així com sòl urbà per a la instal·lació de pàrquings dissuasoris.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *