Sábado, 15 de agosto, 2020  |  
Sant Jordi estimula l’estalvi i l’eficiència energética amb una ambiciosa renovació del seu enllumenat públic Sant Jordi estimula l’estalvi i l’eficiència energética amb una ambiciosa renovació del seu enllumenat públic

- 16 julio, 2020 -

L'actuació ha comptat amb un pressupost de 157.409,68 euros i generarà un important estalvi econòmic per al municipi Sant Jordi estimula l’estalvi i l’eficiència energética amb una ambiciosa renovació del seu enllumenat públic

L’actuació ha comptat amb un pressupost de 157.409,68 euros i generarà un important estalvi econòmic per al municipi

Castellón Información

L’Ajuntament de Sant Jordi impulsa l’estalvi i l’eficiència energètica amb una ambiciosa actuació de renovació del seu enllumenat públic. Aquest projecte, que ha comptat amb un pressupost total de 157.409,68 euros, s’ha acollit a les ajudes d’IVACE cofinançat per la Unió Europea dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “amb aquesta renovació hem aconseguit millorar en la qualitat de la il·luminació dels nostres carrers al mateix temps que consumirem molta menys energia i estalviarem de manera important en la factura de la llum”.

L’actuació ha consistit en la substitució de les lluminàries existents actualment proveïdes de llums de vapor de sodi d’alta pressió per altres LED de major eficiència. Una iniciativa que respon a les necessitats plantejades per l’Auditoria Energètica realitzada a l’Ajuntament l’any 2014 i que establia com a prioritats la substitució d’aquests llums per altres més eficients i així reduir de manera important el consum energètic en les instal·lacions d’enllumenat.

A més de la qualitat lumínica i l’estalvi econòmic per consum, un altre dels objectius que aconseguirà aquesta actuació serà reduir el cost de manteniment d’aquestes instal·lacions en el municipi, ja que s’incrementen les hores de vida de la font de llum major a les 100.000 hores de funcionament.

Mantenim els nivells de qualitat i generem un important estalvi per a les arques municipals”, ha concretat l’alcalde, qui ha incidit en el “compromís d’aquest Ajuntament amb l’eficiència en la gestió. Amb actuacions com aquesta estem generant una administració més eficient, que presta millor servei als nostres veïns reduint la despesa corrent que suposa el manteniment de serveis tan importants com la il·luminació dels nostres carrers”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *