Viernes, 29 de mayo, 2020  |  
La Guardia Civil es reuneix a les Coves de Vinromà per millorar la resposta front als robatoris al camp La Guardia Civil es reuneix a les Coves de Vinromà per millorar la resposta front als robatoris al camp

- 18 octubre, 2019 -

Els agents han incidit en la importància d'estretir la comunicació amb els veïns i veïnes amb la finalitat d'agilitzar la resolució d'aquestes situacions La Guardia Civil es reuneix a les Coves de Vinromà per millorar la resposta front als robatoris al camp

Els agents han incidit en la importància d’estretir la comunicació amb els veïns i veïnes amb la finalitat d’agilitzar la resolució d’aquestes situacions

Castellón Información

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha celebrat una reunió de coordinació amb la Guàrdia Civil amb la finalitat d’apropar la comunicació entre els agents, el consistori i els veïns i millorar així la resposta davant situacions de robatoris en el camp.

La convocatòria ha reunit a l’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, a dos agents de l’equip ROCA de la Guàrdia Civil i al sergent de la Comandància de Cabanes, que han exposat davant un nombrós públic una sèrie de recomanacions orientades a agilitzar la resolució d’aquestos casos.

En concret, la sessió ha insistit en el valor de la informació de la qual disposen els veïns i veïnes i en la necessitat de traslladar-la a la Guàrdia Civil, per la qual cosa els agents s’incorporaran a un grup via mòbil perquè la comunicació siga més fluida entre les dos parts.

Així mateix, els agents han destacat la importància de denunciar i s’han oferit per a assessorar els veïns en els tràmits a realitzar.

L’alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘ens preocupa la seguretat dels veïns i veïnes i considerem que hem d’atallar aquest tipus de situacions amb l’ajuda de la Guàrdia Civil. En aquesta reunió els veïns han rebut algunes pautes interessants, i sobretot, han estretit la comunicació amb els agents perquè entre tots puguem evitar aquestos casos’.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *