Martes, 26 de marzo, 2019  |  
El PSPV de Vila-real exigeix a Folgado que done explicacions i assumisca responsabilitats per la sentència de Gürtel El PSPV de Vila-real exigeix a Folgado que done explicacions i assumisca responsabilitats per la sentència de Gürtel

- 13 junio, 2018 -

Gómez assegura que ha de prendre una decisió "per dignitat i decencia política", ja que el cas esguita la ciutat per un acte en... El PSPV de Vila-real exigeix a Folgado que done explicacions i assumisca responsabilitats per la sentència de Gürtel

Silvia Gómez assegura que ha de donar explicacions per dignitat i decència política i deixar d’estar en primera línia de la política

Castellón Infomación/S.N.

La secretària general del PSPV de Vila-real, Silvia Gómez, s’ha pronunciat sobre la sentència de la trama valenciana del cas Gürtel que ha condemnat a Ricardo Costa, Francisco Correa y Álvaro Pérez, el Bigotes aquesta setmana. “La sentència arrossega que el PP de la Comunitat es va finançar de forma irregular, amb factures que sumen 1.131.000 euros i que inclouen en acte de presentació provincial de candidatures a Vila-real en gener de 2007, en el qual va participar Costa i que va servir per a exposar a Juanjo Rubert com a candidat popular a l’alcaldia de Vila-real”, indica Gómez en la nova oficina de proximitat socialista a la Plaça Major.

silvia gómez pspv vila-realLa secretària recorda que durant el període de mandat de Juanjo Rubert el grup socialista va denunciar en repetides ocasions irregularitats. “Ho preguntàvem en el ple complint la nostra tasca fiscalitzadora però no rebíem resposta. Així que quan vam arribar el Govern en 2011 i vam trobar 500.000 euros en factures sospitoses, vam parlar amb els tècnics, que ens van comunicar que eren factures duplicades o treballs que en realitat no realitzaven empreses sinó els serveis municipals, amb la qual cosa el cost era inexistent, així que vam actuar amb responsabilitat i no les vam pagar i el pas següent va ser denunciar, amb la qual cosa hui dia continuen en tràmit judicial”, assegura.

La també tinent d’alcaldia lamenta que el nom de la ciutat aparega en la sentència, concretament respecte a l’acte de presentació de candidatures en gener en 2017 i que arrossegue que es va finançar de manera il·legal en el punt setè. Llig: “A lo largo de los años 2007 i 2008 el Partido Popular de la Comunidad Valenciana encargó otros servicios a esta empresa (Orange Market) de organización de actos electorales que se abonaron fuera del circuito legal y no se contabilizaron por importe d’1.131.000 euros”. Gómez assegura que l’acte a Vila-real van participar Víctor Campos, Ricardo Costa i Carlos Fabra, “tres persones sentenciades, un dels quals està empresonat”.

La secretària general del PSPV insta a Héctor Folgado, com a president del PP de Vila-real i portaveu del grup, que en aquell moment anava a entrar a formar part de l’equip de Rubert, que done explicacions del que va passar, “ja que de la resolució s’extrau que el PP no va pagar l’acte, sinó la trama Gürtel”, Gómez advoca per la “dignitat i decència política” i l’exigeix que prenga decisions sobre el seu futur, que actue amb responsabilitat, ja que considerem que no pot mantindre’s en primera línia de la política persones que han viscut aquest moment, per tant hauria de prendre el relleu de Mariano Rajoy i dimitir”, indica.

“No ens alegrem que passen aquests fets perquè desprestigia la tasca de tots els polítics que treballem per millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, explica Gómez i apunta que la sentència també esguita a l’actual presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en la presentació de la seua candidatura a alcaldessa de la Vall d’Uixó “i també a altres càrrecs que han de prendre decisions sobre el seu futur, ja que aquesta dinàmica no pot continuar”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *