Lunes, 18 de junio, 2018  |  
Vila-real impulsa el Programa de transmissió d’empreses per a evitar la pèrdua de capital econòmic i humà a la ciutat Vila-real impulsa el Programa de transmissió d’empreses per a evitar la pèrdua de capital econòmic i humà a la ciutat

- 20 marzo, 2017 -

L’Agència de Desenvolupament Humà pretén aconseguir la supervivència d’empreses locals en les quals es produeix un relleu generacional  Vila-real impulsa el Programa de transmissió d’empreses per a evitar la pèrdua de capital econòmic i humà a la ciutat

Castellón Información/Soumaia Nejjar

El regidor d’Economia de Vila-real, Xavi Ochando, ha presentat aquest matí el Programa de transmissió d’empreses, com un nou servici de l’Agència de Desenvolupament Urbà, que amb la incorporació d’un nou tècnic permetrà prestar assessorament, no només en la posada en marxa d’una empresa, sinó també en el cas de companyies que per una qüestió de relleu generacional vulguen traspassar el seu negoci. “Açò permetrà aconseguir la supervivència de les empreses locals que tant d’esforç han costat d’alçar i que encara que no tenen problemes econòmics es veuen en la conjuntura d’haver de tancar les seues portes ja que és un problema que sol afectar a les empreses familiars, les quals són nombroses a Vila-real”, ha explicat Ochando.

D’aquesta manera, malgrat la denominació del programa, aquest també està adreçat als emprenedors vila-realencs que necessiten suport a l’hora de començar el seu negoci. També pot ser una ferramenta per a consolidar una determinada empresa. El que es pretén davant de tot és “evitar la pèrdua de llocs de treball en Vila-real, de capital econòmic i humà, i açò es pot fer de múltiples maneres, com per exemple posant en contacte a un venedor i a un possible comprador”. Aquesta nova iniciativa oferirà nombrosos serveis entre els quals destaquen l’assessorament per a reformular un negoci, plans econòmics o financers, informació respecte a ajudes, entre altres, tal com ha indicat el regidor. A més, suposa una acceleració dels tràmits, ja que en un sol dia, l’usuari pot tindre la seua empresa creada amb l’agilització dels tràmits que suposa la implantació del Document Únic Electrònic (DUE) . I per als que opten per la forma empresarial de cooperativa, gaudiran de diversos avantatges. “El Pacte de la Ceràmica ens permet donar totes aquestes facilitats als empresaris de Vila-real, en la via de la contínua generació d’economia local i ocupació”, ha conclòs Xavi Ochando.

En definitiva, els veïns i veïnes que necessiten assessorament pel que respecta a qüestions de transmissió empresarial i emprenedoria seran atesos en horari de 9 a 14 en l’Agència de Desenvolupament Local amb Cita Prèvia.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *