Sábado, 24 de octubre, 2020  |  
El PP de Vila-real critica que el SME no haja creat protocols d’aforament per a esport base però haja cobrat taxes El PP de Vila-real critica que el SME no haja creat protocols d’aforament per a esport base però haja cobrat taxes

- 28 septiembre, 2020 -

Gil lamenta que l’Ajuntament tampoc ha activat el conveni amb el Villarreal CF per a l'ús de la Ciutat Esportiva Pamesa El PP de Vila-real critica que el SME no haja creat protocols d’aforament per a esport base però haja cobrat taxes

Gil lamenta que l’Ajuntament tampoc ha activat el conveni amb el Villarreal CF per a l’ús de la Ciutat Esportiva Pamesa

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui la falta de suport de l’equip de govern a l’esport base de la localitat.De fet, hi ha clubs que per qüestions d’aforament ni tan sols poden entrenar junts.

Així ho ha explicat el regidor del PP en la localitat, Carlos Gil,qui assenyala que “el regidor d’Esports ha dit que no modificaran els aforaments i ha responsabilitzat d’això a l’absència d’un protocol per part de les Federacions autonòmiques, quan des d’agost les Federacions han fet públics els seus respectius protocols, i és el SME qui no ha dissenyat els seus corresponents protocols que venim reclamant des d’agost”, adverteix el regidor.

Malgrat que només es poden usar els pavellons o les instal·lacions a poc més del 50%, els clubs esportius sí que estan pagant el 100% de les taxes d’utilització. Un fet que per a Gil és injust ja que “a més és el propi equip de govern qui li ho impedeix”.

A més, per exemple, en el cas del futbol, l’Ajuntament tampoc ha activat el conveni amb el Villarreal CF per a l’ús de la Ciutat Esportiva Pamesa.

Carlos Gil ha assenyalat que “si es poden realitzar altres actes lúdics i culturals multitudinaris, s’ha de poder entrenar amb totes les mesures de seguretat”

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *