Martes, 20 de agosto, 2019  |  
El PP de Borriana es compromet a recuperar per a la localitat el lideratge de l’oci i la restauració El PP de Borriana es compromet a recuperar per a la localitat el lideratge de l’oci i la restauració

- 21 abril, 2019 -

Fuster: “Hem d’acabar amb la política dels despatxos, ambicionar festivals i dissenyar una oferta i árees d’oci que ens convertisquen en referents des del... El PP de Borriana es compromet a recuperar per a la localitat el lideratge de l’oci i la restauració

Fuster: “Hem d’acabar amb la política dels despatxos, ambicionar festivals i dissenyar una oferta i árees d’oci que ens convertisquen en referents des del respecte als veïns”

Castellón Información

Juan Fuster recuperarà per a Borriana el lideratge de l’oci i la restauració amb “l’ambició que ha d’acabar amb la política dels despatxos, lluitar per festivals i dissenyar una oferta i àrees d’oci que ens convertisquen en referents des del respecte als veïns. Així ho ha anunciat el candidat a l’alcaldia pel Partit Popular que considera “fonamental” traure al municipi de l’abandó i marginació al que les polítiques de PSPV, Compromís i Podemos han arraconat.

“Borriana és emblema de desenvolupament, de progrés i de prosperitat. I per a aconseguir aquest posicionament estratègic hem de treballar fins a deixar-nos la pell per l’arribada d’oportunitats que el PSPV ha bloquejat durant quatre anys”. “Solament de la mà dels veïns, amb la participació dels únics protagonistes de Borriana, els nostres ciutadans, serem capaç de generar creixement on ara solament hi ha desídia i abandó”.

Per a aconseguir-ho, “anem a implicar a tota la ciutat en el futur que desitja per al municipi”. Perquè “enfront d’els qui s’han tancat en els despatxos i han alçat murs quan van garantir transparència i participació, nosaltres creiem en una cohesió social real, inclusiva i que abrace totes les opinions i posicionaments”.

Perquè, tal com ha assenyalat Juan Fuster, “les diferències ens engrandeixen i garanteixen que Borriana creix”. I aquesta “és una ciutat que ha sigut referent de l’oci i la restauració en uns altres temps i que mereix tornar a recuperar aqueix lideratge”. Fer-ho “definint espais adequats, que aporten inversió, desenvolupament i oferta des de la convivència”. “Apostar per la promoció de Borriana com un municipi que abraça als festivals per a generar major desenvolupament no solament a nivell turístic, sinó també a nivell econòmic”. “Un futur de la mà dels veïns, perquè són els nostres ciutadans els únics que tenen dret a definir què Borriana volen”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *