sábado, 23 de enero, 2021  |  
Segons el PP la privatització de l’urbanisme a Almassora costa als veïns 800.000 euros Segons el PP la privatització de l’urbanisme a Almassora costa als veïns 800.000 euros

- 29 septiembre, 2020 -

"Aquesta privatització que llança el PSOE generarà una servitud a les arques municipals en un escenari de crisi amb un atur creixent i una... Segons el PP la privatització de l’urbanisme a Almassora costa als veïns 800.000 euros

«Aquesta privatització que llança el PSOE generarà una servitud a les arques municipals en un escenari de crisi amb un atur creixent i una demanda en Serveis Socials que s’ha disparat»

Castellón Información

El Partit Socialista ha decidit sumar una despesa extra a les famílies d‘Almassora de 800.000 euros. És l’import que el PSOE, amb el suport del seu soci Ciutadans, imposarà a la població per a privatitzar el departament d’Urbanisme i tramitar projectes fora de l’ajuntament, de manera que la ciutadania pagarà el doble: als funcionaris municipals i a l’empresa que s’adjudique el contracte.

L’import, pròxim al milió d’euros, es carregarà de nou sobre les famílies que ja pateixen des de fa cinc anys un increment de la taxa de fems i han vist com en mitja dècada de polítiques d’esquerra, PSOE i Compromís (2015-19) i ara PSOE i Ciutadans (2019-2023), “el cost de vida s’encareix i els serveis es retallen”.

José Claramonte, regidor del PP a l’Ajuntament d’Almassora, qüestiona que “els qui es van declarar ferms defensors del públic i rebutjaven qualsevol privatització de serveis han mutat de manera sorprenent”. “El PSOE, que va privatitzar en 2016 el servei de conserges, ara privatitza urbanisme, funcions que amb el PP eren assumides pels funcionaris municipals”.

La diferència hui és que “la ciutadania està pagant per duplicat. Disposem dels tècnics de la casa, una plantilla d’excel•lents professionals que amb el PP van redactar projectes d’envergadura com la Casa de la Música, el col•legi Regina Violant o l’IES Álvaro Falomir”. No obstant això, el PSOE prefereix “privatitzar aquesta funció generant un major cost a la població”.

Des del PP reivindiquen “sentit comú i responsabilitat”. “Estem en un moment crític que obliga a la màxima prudència en la despesa dels fons públics. I aquesta operació de privatització que llança el PSOE generarà una servitud a les arques municipals en un escenari de crisi amb un atur creixent i una demanda en Serveis Socials que s’ha disparat. Màxima cautela i rigor per a no conduir al nostre municipi a una situació límit”.

Google+
Whatsapp Telegram