Miércoles, 12 de agosto, 2020  |  
El districte marítim d’Almassora llueix hui el seu tradicional mercat ambulant El districte marítim d’Almassora llueix hui el seu tradicional mercat ambulant

- 5 julio, 2020 -

Els carrers Mestral i Roser de la Mar acolliran cada diumenge a partir de hui fins el 30 d'agost aquestes parades El districte marítim d’Almassora llueix hui el seu tradicional mercat ambulant

Els carrers Mestral i Roser de la Mar acolliran cada diumenge a partir de hui fins el 30 d’agost aquestes parades

Castellón Información

El mercat ambulant inaugura hui la seua presència en el districte marítim d’Almassora. Des de hui fins al 30 d’agost, els carrers Mestral i Roser de la Mar acolliran ininterrompudament el mercat ambulant cada diumenge. Els veïns podran gaudir d’un total de 28 parades, dividides en 20 llocs de tèxtil, set d’alimentació i un lloc de cafeteria. El recinte estarà barrat, amb els carrers tallats per la Policia Local, i les mateixes mesures de seguretat contra el coronavirus que el mercat situat en la plaça Espanya.

A causa de la situació actual derivada per la Covid-19, el mercat del districte marítim comptarà amb les mateixes mesures de seguretat que el situat en la plaça Espanya i l’avinguda José Ortiz. En la seua ubicació habitual, el recinte de la platja estarà limitat, amb l’aforament controlat, l’ús obligatori de màscara per a accedir i s’exigirà respectar la distància de seguretat. A més, tècnics del consistori repartiran gel desinfectant en l’entrada, hi haurà presència de la Policia Local i hi haurà un punt d’entrada i un d’eixida.

El recinte obri les seues portes des de les 7.00 hores fins a les 13 hores. A més, el públic que acudisca al mercat ambulant de la platja d’Almassora podrà trobar 20 llocs destinats al tèxtil, amb varietat de roba, calçat i complements. Quant a l’alimentació, els veïns trobaran set llocs de fruita i verdura. Finalment, a causa de la llunyania amb algun local de restauració, els clients podran gaudir d’un lloc de cafeteria.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha animat als veïns a acudir al mercat ambulant de la platja, ja que han fet un esforç perquè els veïns de la platja compten amb un mercat ambulant segur contra el coronavirus tots els diumenges: “per això animem al veïnat a acudir a aquest recinte per a afavorir al xicotet comerç d’Almassora”.

Cal recordar que el mercat ambulant situat en la plaça Espanya i l’avinguda José Ortiz va ser el primer mercat de roba de la província de Castelló que va tornar a obrir les seues portes després de l’estat d’alama. Pel que respecta als llocs de fruita i alimentació també va ser un dels pioners en la seua obertura inicial després del cofinament causat pel coronavirus.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *