Martes, 19 de junio, 2018  |  
Onda iniciarà l’enderrocament de la nau per a la construcció del nou pavelló abans de finalitzar juny Onda iniciarà l’enderrocament de la nau per a la construcció del nou pavelló abans de finalitzar juny

- 19 mayo, 2017 -

Els tràmits per a garantir la seguretat d'aquest enderrocament són a punt de concloure Onda iniciarà l’enderrocament de la nau per a la construcció del nou pavelló abans de finalitzar juny

Castellón Información

L’Ajuntament d’Onda preveu que abans de finalitzar el mes de juny es podrà procedir a l’enderrocament de la nau de Persidecor i començar les obres del nou pavelló poliesportiu de la localitat. Així, la regidora d’Urbanisme d’Onda, Marta Piquer, explica que “estem tramitant tot amb la major precaució per a garantir la seguretat de tot el món, ja que és una operació delicada a aquest nivell per contenir peces de fibrociment que han de ser retirades per una empresa especialitzada”.

La presència d’aquest material ha provocat que s’hagi d’emplenar una documentació especial de seguretat i contractar una empresa especialitzada en aquest tipus de treballs. Piquer comenta que “estem acabant de perfilar els últims detalls perquè comenci l’enderrocament al més aviat possible. No obstant això, anem a complir amb tots els tràmits que marca la legislació, ja que, com s’ha comentat, són treballs delicats a nivell de seguretat i és l’obligació de l’Ajuntament garantir que el procés és adequat en totes les seves fases”.

La regidora d’Urbanisme ondera assegura que “en les últimes dates ens hem reunit amb el Invassat (Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball) i sembla que aviat anem a tenir tot concretat. Una vegada es pugui executar l’enderrocament, l’Ajuntament comptarà amb un terreny d’1.500 metres quadrats per a la construcció del pavelló poliesportiu i així unir aquesta infraestructura a l’àmplia xarxa d’instal·lacions esportives d’Onda”.

Cal recordar que el consistori ha previst una inversió d’1 milió euros per a la construcció d’aquest nou poliesportiu que albergarà, principalment, al Club de Gimnàstica Rítmica i que és una demanda que s’ha generat donada a l’alta activitat esportiva dels últims anys a Onda. A més, és destacable la inversió que s’està duent a terme des dels diferents departaments municipals per a millorar les altres instal·lacions esportives i treballar per reforçar la condició d’Onda com a ciutat saludable, millorant la qualitat de vida de la ciutadania.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *