Domingo, 27 de septiembre, 2020  |  
Més de 200 veïns es donen d’alta en dos dies al servei del Partit Popular ‘Vila-real en un minut’ Més de 200 veïns es donen d’alta en dos dies al servei del Partit Popular ‘Vila-real en un minut’

- 30 abril, 2018 -

El canal de notícies via WhatsApp es converteix en una de les vies directes de comunicació amb els veïns per a difondre "les notícies... Més de 200 veïns es donen d’alta en dos dies al servei del Partit Popular ‘Vila-real en un minut’

El canal de notícies via WhatsApp es converteix en una de les vies directes de comunicació amb els veïns   

Castellón Información

Després de la campanya iniciada dissabte passat en la carpa Popular ‘A peu de carrer’ més de 200 veïns s’han donat d’alta en només dos dies al servei ‘Vila-real en un minut’. Aquest servei de notícies via WhatsApp s’ha convertit en tot un èxit de comunicació entre el PP i els veïns de Vila-real.

Aquests nous 200 inscrits se sumen als mes de 2.000 veïns que ja ho rebien setmanalment en els seus mòbils, i que al costat dels els 4.000 espectadors de mitjana que segueixen el ‘Vila-real en 1 minut’ a través de les xarxes socials permeten aconseguir setmanalment una mitjana de 6.000 espectadors.

A través d’un video setmanal d’un minut de durada, el PP explica el que ha passat durant la setmana i, sobretot, “les notícies que l’alcalde no vol que coneguen els veïns”. Aquesta forma de comunicar-se amb els veïns de manera àgil i directa ha sigut tota una revelació i que moltes altres localitats han decidit copiar.

Tal com explica el portaveu del PP, Héctor Folgado, “es tracta d’un canal de comunicació directa amb els veïns que l’alcalde no pot controlar ni manipular alguna cosa que li enfada molt com ha fet veure en diverses ocasions, però que s’ha convertit en eficaç i que cada vegada agrada a més veïns”.

El PP s’ha compromès al fet que totes les setmanes els usuaris que es donen d’alta en el servei rebran el vídeo.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *