Lunes, 25 de mayo, 2020  |  
923 persones es beneficien de la descàrrega de llibres electrònics a través del portal  eBiblio 923 persones es beneficien de la descàrrega de llibres electrònics a través del portal  eBiblio

- 2 abril, 2020 -

Des del 24 de març han utilitzat eBiblio 2.099 persones que han fet 3.203 descàrregues de continguts electrònics 923 persones es beneficien de la descàrrega de llibres electrònics a través del portal  eBiblio

La Generalitat ha ampliat l’oferta de lectura als usuaris augmentant el nombre de llibres fins a més de 3.000 i les llicències de descàrregues

Castellón Información

La plataforma gratuïta de llibres electrònics eBiblio Comunitat Valenciana ha augmentat el nombre d’usuaris en 923 en l’última setmana i s’han descarregat un 17 % més de continguts electrònics.

Des que la setmana passada la Direcció General de Cultura i Patrimoni ampliara l’oferta de lectura amb la incorporació de 350 nous títols i incrementant les llicències de descàrrega, eBiblio ha augmentat la seua activitat entre els usuaris que veuen en aquesta plataforma una bona opció per a poder llegir des de casa en aquests moments de confinament decretat per l’estat d’alarma sanitària per a contindre la pandèmia de la Covid-19.

La plataforma ha sigut usada des del 24 de març per 2.099 persones que han fet 3.203 descàrregues de contingut electrònic.

El portal eBiblio ofereix 3.088 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes. És un servei de préstec gratuït oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Només es necessita tindre carnet d’usuari de la biblioteca.

Si no se’n té, la Generalitat ha habilitat la possibilitat d’aconseguir-ne un de manera temporal i excepcional. Cal enviar un correu electrònic amb les dades (nom, cognoms, DNI, adreça i adreça de correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana proporcionarà una clau que s’utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *