Sábado, 24 de agosto, 2019  |  
La Policia Local de Vila-real realitza 146 proves d’alcoholèmia i 33 de drogues del 3 al 9 de juny i detecta set positius La Policia Local de Vila-real realitza 146 proves d’alcoholèmia i 33 de drogues del 3 al 9 de juny i detecta set positius

- 12 junio, 2019 -

Gómez destaca que la iniciativa “s’han demostrat efectiva per a la prevenció del consum de substàncies i, per tant, per a previndre la sinistralitat” La Policia Local de Vila-real realitza 146 proves d’alcoholèmia i 33 de drogues del 3 al 9 de juny i detecta set positius

Gómez destaca que la iniciativa “s’han demostrat efectiva per a la prevenció del consum de substàncies i, per tant, per a previndre la sinistralitat”

Castellón Información

La Policia Local de Vila-real ha realitzat un total de 146 proves d’alcoholèmia i 33 de drogues, durant la campanya especial de vigilància i control del consum d’alcohol i substàncies durant la conducció. D’elles, tan sols s’han produït dos positius per alcohol i cinc per consum de drogues, que han derivat en aquest últim cas en la corresponent denúncia. La campanya s’ha desenvolupat del 3 al 9 de juny, amb la col·laboració de la DGT.

“Aquest tipus de campanyes s’han demostrat efectives per a la prevenció del consum de substàncies i, per tant, per a previndre la sinistralitat. Prova d’això és que cada vegada són menys els positius en els diferents controls que realitzen els agents de la Unitat de Trànsit de la Policia Local”, valora la regidora de l’àrea, Silvia Gómez.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *