Viernes, 5 de junio, 2020  |  
L’UJI desenvolupa una guia interactiva per a smartphone a l’exposició Marte de la Ciutat de les Arts i les Ciències L’UJI desenvolupa una guia interactiva per a smartphone a l’exposició Marte de la Ciutat de les Arts i les Ciències

- 8 enero, 2019 -

El grup Geotec de la universitat de Castelló ha sigut l'encarregat de possar en marxa l'app L’UJI desenvolupa una guia interactiva per a smartphone a l’exposició Marte de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Castellón Información

El grup GEOTEC de la Universitat Jaume I ha desenvolupat una guia interactiva per a dispositius mòbils de l’exposició Marte: La Conquista del Espacio, del Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. La guia permetrà als usuaris del museu la reproducció automàtica d’elements multimèdia a la vegada que exploren l’exposició mitjançant els serveis avançats de geoposicionament en interiors i la realitat augmentada desenvolupats pel grup GEOTEC.

Aquesta guia ha estat desenvolupada com a part del projecte “Asistente virtual para visitas guiadas en museos basado en geolocalización” (INNVAL10/18/049) finançat en 2018 per l’Agencia Valenciana de la Innovació. L’objectiu del mateix és augmentar els continguts dels elements de la exposició mitjançant la utilització dels propis dispositius mòbils dels visitants.

El disseny, desenvolupament i implementació d’aquesta aplicació ha durat tres mesos i ha estat elaborada en estreta col·laboració amb el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i amb l’Institut Universitari d’Automàtica i Informàtica Industrial (Instituto ai2) de la Universitat Politècnica de València (UPV). El projecte ha estat finançat per l’Agencia Valencia de la Innovació dins del programa “Valorització, transferència i explotació per les empreses dels resultats d’I+D”.

Geotec és un grup d’investigació especialitzat en tecnologies geoespacials i desenvolupament de SIG (Sistemes d’Informació Geogràfica) que aborda els problemes quotidians amb una visió geoespacial, enfrontant aquests desafiaments des d’un enfocament multidisciplinari, provant diferents perspectives teòriques i pràctiques que responen a problemes socials i ambientals, com la mobilitat, el transport, l’envelliment de la població, la salut ambiental o l’educació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *