Miércoles, 30 de septiembre, 2020  |  

- 12 febrero, 2020 -

El poliesportiu acollirà el pròxim 20 de febrer de 9.30h a 17.30 l’esdeveniment que vol afavorir la contractació

El poliesportiu acollirà el pròxim 20 de febrer de 9.30h a 17.30 l’esdeveniment que vol afavorir la contractació 

Castellón Información

Connecta Labora és una fira d’ocupació impulsada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord. L’objectiu de la trobada és augmentar la taxa d’ocupació a la província posant en contacte als usuaris i usuàries de Labora amb diverses empreses de la zona amb possibilitat de contractació.

Algunes de les ocupacions oferides són: conductor/a de carretó elevador, operari/a sector ceràmic, FÒRUM CONNECTA LABORA CABANESpremsista, classificador/a, forns. esmaltador/a, cambrer/a, personal cuina, neteja, personal manteniment, monitor/a, obrer, dependent/a, administratiu/a, comercial, recepcionista, aux. infermeria, metge/essa, psicòleg/a, tasoc, treballador/a social, fuster/a, pedagog/a, ajuda a domicili, frigoristes, soldadors oxibutànica, electricistes o electromecànics.

L’espai es dividirà en tres zones. En la primera d’elles, personal qualificat ajudarà els demandants d’ocupació a crear el seu currículum i els donaran claus per a trobar un treball; hi haurà tallers, joc de rols i workshops. D’altra banda, hi haurà una zona d’estands i d’entrevistes de treball que oferiran les empreses participants. El tercer espai estarà dedicat a una zona de networking en el qual ponents, empreses i institucions podran entaular relació i crear contactes.

Aquells interessats i interessades a conéixer el programa del Fòrum, reservar cita per a les entrevistes o participar en les diferents activitats proposades poden consultar el web www.connectalabora.es.

Cal indicar que està prevista que la inauguració de l’esdeveniment compte amb la presència del Secretari Autonòmic per a l’Ocupació i Director de Labora, Enric Nomdedéu; el representant del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord, Vicent Casanova; i l’alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *