Domingo, 16 de junio, 2019  |  

- 11 abril, 2019 -

Els assistents adquiriran nocions mínimes que els orienten sobre els principals riscos al fet que estan exposats actualment

Durant la sessió els assistents adquiriran nocions mínimes que els orienten sobre els principals riscos al fet que estan exposats actualment

Castellón Información

Amb l’evolució de les tecnologies el panorama actual en el qual les empreses desenvolupen la seua activitat varia constantment. ¿Quines lleis essencials governen aquest nou terreny? José Manuel García Izquierdo, advocat especialista en serveis en LOPD i LSSI amb dilatada experiència en consultoria legal per a emprenedors i empresaris, impartirà aquest taller on coneixerem aspectes legals d’obligat compliment.

Durant la sessió els assistents adquiriran nocions mínimes que els orienten sobre els principals riscos al fet que estan exposats actualment, aprenent sobre el que es pot i el que no es pot fer en l’entorn digital. En la sessió es transmetran idees bàsiques que ens servisquen de guia per a moure’ns dins del terreny de la legalitat i la seguretat. Els principals temes a tractar seran: pacte de socis, protecció de dades, normativa aplicable a la nostra activitat en Internet, normativa aplicable a la nostra web o blog, normativa aplicable a la nostra activitat en xarxes socials i privadesa des del disseny en el desenvolupament d’apps.

Aquest taller, organitzat amb el suport de la Consellería d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, comptarà amb una part d’exposició teòrica i part de diàleg obert amb José Manuel per a abordar dubtes concrets. La sessió de formació tindrà lloc el dimarts 16 d’abril d’11 a 14 hores en la sala multiusos de l’edifici Espaitec 2, dins del campus universitari, i es dirigeix a persones físiques, emprenedors, empresaris, directors de departaments, comunitat universitària i en definitiva, qualsevol persona que lidere projectes empresarials i utilitze eines tecnològiques.

Activitat gratuïta per a les empreses vinculades a Espaitec i antics alumnes del Castelló Global Program, que té un preu de 10 euros per a la comunitat universitària i Alumni SAUJI, i 20 euros per als interessats sense vinculació a Espaitec o la Universitat Jaume I.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *