Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
La Generalitat obri el programa lliure d’estiu d’activitats nàutiques ‘A la Mar 2019′ La Generalitat obri el programa lliure d’estiu d’activitats nàutiques ‘A la Mar 2019′

- 7 marzo, 2019 -

Les inscripcions comencen el 12 d'abril de 2019 i els cursos es desenvoluparan a Borriana, Benicàssim i la Vila Joiosa La Generalitat obri el programa lliure d’estiu d’activitats nàutiques ‘A la Mar 2019′

Les inscripcions comencen el 12 d’abril de 2019 i els cursos es desenvoluparan a Borriana, Benicàssim i la Vila Joiosa

Castellón Información

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Direcció General d’Esport han convocat conjuntament el Programa Lliure d’Estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat ‘A la Mar 2019′.

Concretament, s’ha obert el Programa Lliure d’Estiu, dirigit a l’aprenentatge i difusió dels esports nàutics i al coneixement, conservació i respecte del medi marí, amb especial atenció als joves, les bases del qual s’ han publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV).

El Programa Lliure d’Estiu es farà del 23 de juny al 6 de setembre en instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat en Benicàssim i Borriana, i amb la col·laboració del club nàutic de la Vila Joiosa.

Es tracta d’un programa de familiarització i/o millora de les activitats nàutiques en el període estival des d’un punt de vista recreatiu i formatiu, que facilita l’aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics.

Cursos oferits

Els cursos oferits, que es poden consultar en la pàgina web de l’IVAJ http://www.ivaj.gva.es i de les Escoles de la Mar http://escolesdelamar.gva.es, inclouen estades a l’Escola de la Mar de Benicàssim en règim d’externat o d’internat a l’alberg Argentina de l’IVAJ, així com a l’Escola de Borriana i a l’Escola de la Mar de la Vila Joiosa.

Entre les modalitats que es poden practicar s’inclouen vela lleugera, tant d’iniciació com de perfeccionament, vela creuer iniciació, windsurf, piragüisme, rem i paddle surf, amb estada de cinc dies de dilluns a divendres.

El Programa Lliure d’Estiu, a més de les setmanes d’estiu, també ofereix altres dues modalitats com ‘Un dia en el Mar’ i ‘Caps de setmana d’Estiu’ tant en Benicàssim com a Borriana.

S’aplica una tarifa especial per a membres de família nombrosa, membres de família educadora, titulars de Carnet Jove i grups d’entitats com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, les federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana i els clubs nàutics de Borriana i la Vila Joiosa, entre altres, amb els quals la Generalitat haja subscrit acords en matèria de promoció esportiva.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *