Jueves, 24 de octubre, 2019  |  
‘El Gat amb Bates’ du ciència per als més menuts d’Almenara ‘El Gat amb Bates’ du ciència per als més menuts d’Almenara

- 7 mayo, 2019 -

També es retrà homenate a la científica local i catedràtica de la Universitat Jaume I, Rosa Llusar Barelles ‘El Gat amb Bates’ du ciència per als més menuts d’Almenara

 

També es retrà homenate a la científica local i catedràtica de la Universitat Jaume I, Rosa Llusar Barelles

Castellón Información

Els escolars del CEIP Juan Carlos I d’Almenara dins de les activitats de la Setmana de la Ciència ‘Ramón Lapiedra’ han conegut hui qui va ser Marie Curie, a través de l’actuació teatral del ‘Grup Gat amb Bates‘. El dijous el grup realitzarà una segona sessió per a més alumnes del centre escolar. A més, demà dimecres actuarà en el col·legi el matemàtic i mentalista Juan Coto. Fora de l’àmbit escolar, aquesta vesprada Carmen Aguilar, tècnica del Grup Hidraqua, ha fet una xerrada sobre bones pràctiques mediambientals a casa.

El dijous 9 de maig arribarà l’homenatge a la científica local i catedràtica de la Universitat Jaume I, Rosa Llusar Barelles, en reconeixement a tota la seua trajectòria. En l’acte, que serà a les set de la vesprada en la Sala d’actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, hi haurà un concert de la cantautora local Eva Gómez. La Setmana de la Ciència ‘Ramón Lapiedra’ conclourà el divendres 10 de maig al matí amb la carrera dels alumnes del CEIP Juan Carles I i de l’IES Almenara.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *