Martes, 20 de agosto, 2019  |  
Compromís abarrota el pub gai Oz de Castelló en el seu acte per la diversitat Compromís abarrota el pub gai Oz de Castelló en el seu acte per la diversitat

- 20 abril, 2019 -

Sorlí, Marzà i Ferri posen en valor la Llei LGTBI més avançada de tot l’Estat i destaquen que “ni un vot del col·lectiu al... Compromís abarrota el pub gai Oz de Castelló en el seu acte per la diversitat

Sorlí, Marzà i Ferri posen en valor la Llei LGTBI més avançada de tot l’Estat i destaquen que “ni un vot del col·lectiu a aquells que volen pactar amb l’extrema dreta”

Castellón Información 

Compromís congrega a més d’un centenar de persones en el seu acte de presentació de programa LGTBI en el pub d’ambient Oz de Castelló. En la festa han intervingut els candidats de Compromís a les Corts, Fran Ferri i Vicent Marzà, cap de llista per Castelló, així com la candidata al Congrés, Marta Sorlí, i també han pres la paraula quatre travestís valencianes.

Per al síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, “Compromís ha demostrat mil vegades que està del costat de la llibertat i la diversitat. Des del Consell hem aprovat la Llei Trans, que reconeix a les persones trans amb les mateixes oportunitats, així com el seu dret a la identitat i expressió de gènere i vam proposar la Llei LGTBI més avançada de tot l’Estat, garantint els drets de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals. A més duem a terme l’Estratègia valenciana per a la igualtat de tracte, la no discriminació i la prevenció de delictes d’odi”.

En aquesta mateixa línia, Vicent Marzà, s’ha compromès amb la comunitat gai a continuar treballant per a desenvolupar i aplicar plenament les lleis LGTBI i trans aprovades aquesta legislatura. “Inclourem en el currículum de totes les etapes educatives i de manera transversal continguts pedagògics per a entendre i fomentar la diversitat familiar, sexual i de gènere. A més, també podrem en marxa un pla de formació en matèria de diversitat familiar, sexual i de gènere per a tots els treballadors de l’administració valenciana”.

Per la seua part, Marta Sorlí, ha demanat a la col·lectiu LGTBI que no donen ni un sol vot als partits polítics es vesteixen amb la bandera arc de Sant Martí però després pacten amb l’extrema dreta: “Volem exportar al Govern de l’estat les lleis de respecte a la diversitat que ha fet el Botànic en el territori valencià. El 28 d’abril ens juguem els nostres drets, no volem que la política social estigui en mans de partits cavernícoles que volen tancar-nos en un armari”, ha explicat la candidata de Compromís.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *