Jueves, 25 de abril, 2019  |  
L’UJI i UBE Corporation Europe acorden la convocatoria conjunta de beques de mobilitat internacional al Japó L’UJI i UBE Corporation Europe acorden la convocatoria conjunta de beques de mobilitat internacional al Japó

- 16 abril, 2018 -

La signatura ha comptat amb la participació de la vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inma Fortanet L’UJI i UBE Corporation Europe acorden la convocatoria conjunta de beques de mobilitat internacional al Japó

La signatura ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inma Fortanet

Castellón Información

El rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, i el president d’UBE Corporation Europe, S.A.U., Bruno de Bièvre, han signat un conveni de col·laboració empresarial entre ambdues institucions per a la creació de beques de mobilitat internacional amb Japó. La signatura ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inma Fortanet; el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner i el cap de Relacions Institucionals d’UBE, Pablo Cruz.

L’UJI i UBE convocaran beques de mobilitat internacional per a l’estudiantat i professorat de les àrees vinculades a la química i la indústria de la universitat pública de Castelló amb la finalitat de realitzar una estada docent o investigadora en el campus de la ciutat japonesa d’Ube de la Yamaguchi University. Així mateix, la beca també podria incloure la realització de les pràctiques en la seu a Castelló d’aquesta empresa o bé el desenvolupament del Treball Final de Grau o de Màster.

Conveni UJI UBE

Després de la signatura, el president d’UBE Corporation Europe, Bruno de Bièvre, ha agraït a les persones que han fet possible aquest conveni el seu treball que “afavorirà la col·laboració entre dues comunitats, tan llunyanes en quilòmetres, però amb interessos comuns i en benefici d’ambdues societats”. Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha donat les gràcies a l’empresa pel seu interès en millorar la formació l’estudiantat castellonenc i facilitar l’intercanvi docent i investigador del professorat.

La Yamaguchi University és una universitat japonesa situada en la prefectura de Yamaguchi fundada en 1949 i amb uns 10.000 estudiants. L’UJI té signat un conveni marque de col·laboració amb aquesta universitat i aquest conveni amb UBE Corporation Europe impulsarà les relacions amb la seua Facultat d’Enginyeria.

Enguany es compleixen 150 anys de l’inici de les relacions diplomàtiques i comercials entre Japó i Espanya, quan es va signar al novembre de 1868 el Tractat d’Amistat, Comerç i Navegació. A més, UBE Corporation Europe, S.A.Un està celebrant el cinquenta aniversari de la planta de Castelló.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *