Jueves, 28 de mayo, 2020  |  
Benicarló suspén el cobrament de tot tipus de rebuts mentre dure la crisi del coronavirus Benicarló suspén el cobrament de tot tipus de rebuts mentre dure la crisi del coronavirus

- 24 marzo, 2020 -

IFF dona a l'Ajuntament 360 mascaretes per a diferents departaments municipals Benicarló suspén el cobrament de tot tipus de rebuts mentre dure la crisi del coronavirus

IFF dona a l’Ajuntament 360 mascaretes per a diferents departaments municipals

Castellón Información

Se suspén el cobrament dels guals i de la taxa de càrrega i descàrrega de mercaderies que estava previst per a l’1 d’abril. Tampoc es cobrarà l’ocupació de via pública i els impostos de vehicles i de recollida de residus mentre estiga en vigor l’estat d’alarma.

Amb motiu de l’estat d’alarma, i en virtut del que estableix la disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020 que declara aquest estat d’alarma, l’Ajuntament de Benicarló ha decidit suspendre temporalment el cobrament de tots els rebuts. Els primers rebuts que s’havien de cobrar, la taxa per entrada i sortida de vehicles a través de les voreres (guals) i la taxa de reserva d’aparcament exclusiu i càrrega i descàrrega de mercaderies, no es cobraran, com estava previst, l’1 d’abril.

El mateix passarà amb el rebut semestral de la taxa per ocupació de via pública i de les parades del Mercat del Dimecres, que també s’havia de cobrar aquest mes d’abril. Pe que fa a l’impost de circulació i a la taxa de recollida de residus, tampoc es cobraran si a l’hora del pagament encara està en vigor l’estat d’alarma.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Xaro Miralles, que ha assegurat que «estem fent tot el que està en les nostres mans per tal de minimitzar, en la mesura del possible, les conseqüències d’aquesta difícil situació sobre l’economia dels veïns i veïnes de Benicarló».

Per la seua banda, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha remarcat que «de moment queda tot en suspens» i ha explicat que «quan finalitzarà l’estat d’alarma, estudiarem totes les possibilitats i buscarem la millor solució, sempre en favor dels interessos de la ciutadania».

IFF dona 360 mascaretes per a diferents departaments municipals

mascaretes_iffLa multinacional s’ha afegit a altres empreses que en els últims dies han donat material preventiu. L’empresa està dedicada actualment a fabricar desinfectants per fer front al coronavirus.

IFF, la multinacional del sector químic amb seu a Benicarló, ha donat avui 360 mascaretes a l’Ajuntament. El material l’ha recollit el regidor de Policia i Governació i Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, que s’encarregarà de la distribució de les mascaretes entre els departaments que més ho necessiten: Policia Municipal, Serveis Socials i les residències de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats).

Amb aquesta donació, l’empresa s’ha afegit a les empreses, durant els últims dies, han fet donació de material preventiu a l’Ajuntament.

La multinacional, que va donar ara fa uns dies 2.600 mascaretes a l’Hospital de Vinaròs, està dedicada actualment a la fabricació de desinfectants per fer front al coronavirus.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *