Domingo, 5 de julio, 2020  |  
Almenara prepara les seues platges i obrirà l’Oficina de Turisme el 26 de juny Almenara prepara les seues platges i obrirà l’Oficina de Turisme el 26 de juny

- 28 mayo, 2020 -

El servei de socorrisme també estarà disponible a partir d'aquest dia quan s'espera que ja haja acabat l'Estat d'Alarma Almenara prepara les seues platges i obrirà l’Oficina de Turisme el 26 de juny

El servei de socorrisme també estarà disponible a partir d’aquest dia quan s’espera que ja haja acabat l’Estat d’Alarma

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almenara ja està preparant la posada en marxa dels serveis de la Platja Casablanca per al pròxim estiu. De fet, aquest matí s’ha reunit l’òrgan gestor de la platja per a començar a prendre les primeres decisions. Així s’ha acordat que el servei de socorrisme i l’Oficina de Turisme de la Platja començaran la temporada el divendres 26 de juny i la tancaran el diumenge 6 de setembre segons ha informat l’alcaldessa Estíbaliz Pérez.

Quant als socorristes, un any més, s’aposta per “la gestió directa del servei per part de l’ajuntament pel que es contractaran 13 socorristes per a la temporada” segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez. En aquesta ocasió, després de la recomanació dels serveis jurídics, s’utilitzarà la bossa del passat exercici per a les contractacions, perquè en la situació actual és molt difícil realitzar les proves selectives completes i en condicions, especialment les de caràcter físic.

D’altra banda, l’òrgan gestor de la Platja Casablanca, també està estudiant i ultimant les fórmules per a complir amb els aforaments i normes que es dictaminen des del Govern d’Espanya amb la finalitat de “tindre una platja el més segura possible”, i per això “estarem pendents de les diferents resolucions governamentals en aquest sentit que vagen succeint-se i depenent de la situació existent a cada moment”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *