Lunes, 3 de agosto, 2020  |  
Almassora incorpora un tancament a càrrec de Salvador Domecq a les festes de Santa Quitèria Almassora incorpora un tancament a càrrec de Salvador Domecq a les festes de Santa Quitèria

- 9 diciembre, 2019 -

Penyes i Ajuntament trien la ramaderia gaditana per a la carrera de maig Almassora incorpora un tancament a càrrec de Salvador Domecq a les festes de Santa Quitèria

Penyes i Ajuntament trien la ramaderia gaditana per a la carrera de maig

Castellón Información

Les penyes patrocinadores i l’Ajuntament d’Almassora han triat la ramaderia de Salvador Domecq per al tancament de bous salvatges que celebrarà la localitat al maig de 2020. Així, el cicle de bous al carrer de les festes de Santa Quitèria comptarà amb els exemplars del ferro gadità per a obrir la fira. L’esdeveniment tindrà lloc en el matí del dissabte 16 de maig.

Les persones representants de les penyes El Caragol, Aficionades Taurines d’Almassora, Aficionats al Bou i el grup format per El Racó, T’Empujen, Barrilet, Penjats i Els que faltàvem 1979, així com la Junta Local de Festes (JLF) en representació de l’Ajuntament, han visitat diverses finques durant aquest pont festiu fins a donar amb el lot més apropiat per a la popular carrera pel barri antic. Finalment, han acordat que siguen els exemplars de la divisa negra, verda i blanca els que protagonitzen el tancament.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a les penyes i la Junta Local de Festes el consens aconseguit després de visitar les diferents finques. “Tots els col·lectius han fet un esforç per triar aquestos sis bous que tornaran a situar la Vila d’Almassora en l’epicentre de la festa taurina”. En opinió de Falcó, la presència i el ferro seran garantia per a atraure a corredors i espectadors fins al barri antic.

Els exemplars, que les penyes presentaran en breu, estan marcats amb els números 6, 38, 43, 34, 32 i 23. Procedeixen d’Arcos de la Frontera (Cadis), una finca per la qual ja va apostar la Junta Local de Festes en Santa Quitèria 2017 per a triar el bou del poble en aquella ocasió, circumstància que es repetirà tres anys més tard. No en va, entre el lot que protagonitzarà el tancament hi haurà dos exemplars finançats per l’Ajuntament, un d’ells el considerat bou del poble.

Respecte al recorregut del tancament, Falcó ha recordat que en el plec de condicions que assumirà l’empresa encarregada de la conversió en zona de vianants del carrer Sant Joaquim i la plaça de l’Església figura que els treballs no poden obstaculitzar el desenvolupament de les festes patronals, de manera que el barri antic viurà les festes de Santa Quitèria amb normalitat.

“Tant de bo el bon temps acompanye i la Vila torne a reunir milers de corredors i espectadors en un esdeveniment que se situa entre els més multitudinaris de la setmana gran i del qual també es beneficia l’hostaleria local”, ha defensat la regidora, que ha agraït a les penyes i la JLF la implicació per a fer possible el tancament.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *