Jueves, 21 de febrero, 2019  |  
Almassora amplia la seua red de desfibril·ladors i incorpora un al poliesportiu de la Garrofera Almassora amplia la seua red de desfibril·ladors i incorpora un al poliesportiu de la Garrofera

- 10 agosto, 2018 -

La Policia Local també compta amb tres aparells propis, un dels quals viatja de manera permanent en el cotxe del cap de servei Almassora amplia la seua red de desfibril·ladors i incorpora un al poliesportiu de la Garrofera

La Policia Local també compta amb tres aparells propis, un dels quals viatja de manera permanent en el cotxe del cap de servei

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora adquirirà un nou desfibril·lador per al poliesportiu de la Garrofera. Tal com arreplega la modificació de crèdits aprovada per unanimitat en el ple del passat dilluns, l’equip de govern compta amb 1.540 euros per a la compra i instal·lació d’aquest màquina, gràcies a la qual la localitat comptarà amb vuit punts cardioprotegits.

L’executiu municipal ha optat per incorporar La Garrofera en aquesta xarxa de desfibril·ladors posat que “els espais esportius són un dels punts en els quals major necessitat d’aquestes asisitencias es registra, en ser intalaciones amb gran afluència d’usuaris i en estar vinculados a una activitat física intensa”, ha destacat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. No en va, l’última utilització dels desfibril·ladors realitzada per la Policia Local va ser amb una veí que va patir una crisi mentre es ejercitava en un gimnàs de la localitat.

La integració del poliesportiu en la xarxa municipal completa el mapa d’espais esportius equipats amb desfibril·ladors, els quals ja estan presents en la piscina municipal i els camps de futbol de Boqueres i Pesudo. La residència de la tercera edat disposa, així mateix, d’un d’aquests aparells.

També la Policia Local compta amb tres desfibril·ladors propis, un dels quals viatja de manera permanent en el cotxe del cap de servei per a atendre els avisos en qualsevol punt del terme municipal. Per a recordar a la ciutadania l’existència d’aquest servei, els vehicles de la Policia Local d’Almassora han sigut etiquetats com a transports cardioprotegts, de manera que la població sàpia que “el primer avís, davant qualsevol incident, ha de ser als agents municipals, els qui disposen dels mitjans i dels coneixements per a salvar vides”.

També a la policia local

Així ho ha confirmat l’edil de Seguretat Ciutadana, Roger Beltrán, qui també ha recordat que el cos de seguretat local ha realitzat més de 12 intervencions en el que portem de 2018 en les quals ha recorregut al ús de desfibril·ladors. Els agents han rebut formació específica per aprendre a utilitzar els aparells.

Les altres dues màquines de les quals disposa la Policia Local estan en la reguarda policial del districte marítim i en la central de les dependències municipals, un lloc “en el qual donem cobertura a més de 400 persones”, ha destacat el regidor. A més, el consistori compta amb tres unitats específiques de primers auxilis per a evitar morts per atragantamiento, que es complementen amb 50 equipaciones per a realitzar el boca a boca.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *