Domingo, 19 de mayo, 2019  |  
Almassora modifica crèdits per a poder assolir 330.000 euros en millores de les instal·lacions esportives municipals Almassora modifica crèdits per a poder assolir 330.000 euros en millores de les instal·lacions esportives municipals

- 15 marzo, 2019 -

Inclou una partida de 66.000 euros per a l'ampliació d'espais a l'aire lliure sorgida dels pressupostos participatius Almassora modifica crèdits per a poder assolir 330.000 euros en millores de les instal·lacions esportives municipals

Inclou una partida de 66.000 euros per a l’ampliació d’espais a l’aire lliure sorgida dels pressupostos participatius

Castellón Información

L’equip de govern elevarà al ple municipal la primera modificació de crèdits d’aquest exercici, un document que contempla actuacions per valor de 604.257.81 euros i que els grups debatran divendres que ve, 22 de març. D’aquests fons, 333.633,29 euros (el 55%) corresponen a projectes per a la millora d’instal·lacions esportives tals com el gimnàs municipal, els camps de Boqueras o el pavelló A de la Garrofera.

L’expedient inclou també una partida de 66.344,30 euros que servirà per a ampliar el gimnàs a l’aire lliure del parc Manolo Pesudo. D’aquesta manera, el consistori executarà un dels projectes als quals la ciutadania va donar suport mitjançant els pressupostos participatius, en què les veïnes i els veïns d’Almassora van votar majoritàriament per l’ampliació de les instal·lacions esportives exteriors.

La més important quant al cost de totes les inversions serà la reposició de la gespa dels camps de futbol de Boqueres, una actuació que ascendeix a 190.000 euros i que suposarà la modernització de la pista de futbol 11, el terreny en el qual es disputen els partits de les competicions oficials. El projecte encarregat per consistori reutilitzarà part dels materials de farciment de les catifes de gespa existents i contempla estudiar la reutilització de les plaques sobrants en parcs infantils o altres instal·lacions esportives si s’entren en bon estat.

Esperada també pels usuaris és la reparació de la coberta de la Garrofera, uns treballs per als quals l’executiu municipal ha reservat 59.290 euros. Aquesta intervenció permetrà acabar amb les goteres que es produeixen davant episodis de pluja intensa i no interferirà en els horaris dels partits, tal com ja va avançar el regidor d’Esports, Xavier Trenco, als clubs que entrenen en aquest pavelló.

Així mateix, el Servei Esportiu Municipal (SEM) disposarà de prop de 18.000 euros per a l’adquisició de màquines per al gimnàs. Els equipaments estaran especialitzats en la realització d’exercicis de braços, pit, muscles, abdominals i cames i la llista de nous materials inclou, a més, un simulador de rem.

En l’apartat de subvencions esportives, l’Ajuntament d’Almassora sumarà a aquesta modificació prop de 9.000 euros d’ajudes per a cinc clubs locals. Aquests fons s’incorporen als ja concedits en el pressupost inicial a les entitats, les quals hauran de justificar les despeses derivades de la seua activitat esportiva per a rebre les ajudes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *