Viernes, 3 de julio, 2020  |  
Almassora destina 16.500 euros a ajudes per a persones en situació d’emergència Almassora destina 16.500 euros a ajudes per a persones en situació d’emergència

- 27 marzo, 2020 -

Necessitats bàsiques, d'habitatge i subministraments copen les ajudes a 22 famílies Almassora destina 16.500 euros a ajudes per a persones en situació d’emergència

Necessitats bàsiques, d’habitatge i subministraments copen les ajudes a 22 famílies

Castellón Información

El departament de Servei Socials de l’Ajuntament d’Almassora ha celebrat aquest matí la comissió de Prestacions Econòmiques Individualitzades (PEIS) per a avançar els 16.554 euros necessaris per a la cobertura d’ajudes a famílies per la crisi del COVID-19. Aquesta reunió, que habitualment es programa amb caràcter mensual, es repetirà cada setmana per a garantir el suport econòmic a afectats pel coronavirus.

Al final de la trobada, la regidora de Benestar Social, María José Tormo, ha detallat les ajudes d’emergència concedides en aquesta primera quinzena d’emergència. Les necessitats bàsiques sol·licitades per 17 persones ascendeixen a 12.552 euros. A més, els Serveis Socials han tramitat sis peticions per a afrontar despeses d’habitatge, que ascendeixen a 2.786 euros, i set sol·licituds de subministraments, que suposen 1.210 euros. En total, el departament ha comptabilitzat 16.554 euros en prestacions d’emergència social.

En total, 22 famílies rebran aquestes prestacions, atés que algunes d’elles seran beneficiàries de diverses ajudes i, en altres casos, d’una única com a despeses d’habitatge. Tormo ha destacat el paper de Cáritas, com a entitat que canalitza el repartiment d’aliments bàsics a les famílies que deriven els Serveis Socials. L’Ajuntament ha avançat 2.500 euros a l’ONG per a garantir el proveïment en aquests dies.

banda, el nombre de denúncies interposades per la Policia Local per l’incompliment de l’estat d’alarma ascendeix a 38 a Almassora. A més, 322 vehicles han sigut intervinguts i un centenar de persones identificades amb l’objectiu de garantir la salut pública per l’epidèmia. La Policia ha ressaltat la solidaritat de la majoria de la població i ha recordat la necessitat de protegir, sobretot, a les persones majors.

Els Serveis Socials disposen d’una eina de lliurament d’alimentació i fàrmacs a domicili, per la qual cosa insten als afectats o persones del seu entorn a demanar ajuda a través del telèfon 964 550 090. D’igual forma, la web municipal ha habilitat una bústia d’inscripció de voluntaris per a atendre aquest tipus de necessitats.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *