Martes, 14 de julio, 2020  |  
Almassora ha començat a retornar prop de 45.000 euros en quotes de serveis esportius anul·lats Almassora ha començat a retornar prop de 45.000 euros en quotes de serveis esportius anul·lats

- 26 mayo, 2020 -

El procediment per a la devolució de les quotes serà digital per a evitar els desplaçaments al Servei d'Informació i Atenció Ciutadana Almassora ha començat a retornar prop de 45.000 euros en quotes de serveis esportius anul·lats

El procediment per a la devolució de les quotes serà digital per a evitar els desplaçaments al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha habilitat la pàgina web municipal per a la devolució de les quotes dels serveis esportius cancel·lats a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. Així, la localitat podria reintegrar més de 45.000 euros als usuaris de les instal·lacions municipals pel perjudici provocat pel tancament des del passat 14 de març.

El procediment per a la devolució de les quotes serà totalment digital per a evitar els desplaçaments al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). Per a iniciar els tràmits cal disposar de certificat electrònic. En cas de mancar d’ell, les persones interessades poden sol·licitar-ho a través del correu electrònic e-ajuntament@almassora.es amb les dades personals, el motiu de la sol·licitud i una còpia del DNI.

Una en vegada en possessió del certificat, l’usuari ha d’accedir a l’enllaç https://cutt.ly/4yp3nbm per a comunicar, en primer lloc, les dades bancàries i, a continuació, realitzar la sol·licitud de devolució. També és possible fer-ho des de la web www.almassora.es a través de l’apartat Serveis i, dins d’aquest, en Tràmits. Aquesta pestanya ha incorporat un nou tràmit: la sol·licitud de devolució de rebuts d’esports per Covid-19.

Aquest apartat inclou diverses opcions perquè la persona afectada pel tancament marque una o diverses: part proporcional de l’abonament mensual de març, part proporcional de l’abonament trimestral de gener a març, part proporcional del curset 2n trimestre gener-març i part proporcional del curset del tercer trimestre abril-juny.

Segons ha indicat el regidor d’Esports, Sergio Gómez, aquesta eina permetrà reintegrar les quotes que les famílies i usuaris van desemborsar en el seu moment per a utilitzar les diferents instal·lacions municipals. No obstant això, el procés no està activat en el cas de l’abonament anual a l’espera de la possible reobertura d’instal·lacions en funció de l’evolució de la desescalada.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *