Jueves, 28 de mayo, 2020  |  
L’Ajuntament de Benicarló fa un Balanç “molt positiu” per el primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura L’Ajuntament de Benicarló fa un Balanç “molt positiu” per el primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura

- 6 mayo, 2020 -

L'afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte L’Ajuntament de Benicarló fa un Balanç “molt positiu” per el primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura

L’afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte

Juan José Benito / Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló ha fet una valoració “molt positiva” per el primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura. L’afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte. La valoració dels 15 paradistes ha estat molt positiva.Benicarlo2

Des d’abans de les 8.00 hores, a la plaça de la Constitució ja estava tot preparat per al Mercat del Dimecres de fruita i verdura. Després de molts dies de treball per part del Departament de Comerç en els protocols i les mesures de seguretat, el Mercat s’ha pogut obrir amb tota la normalitat que aquesta situació excepcional permet.

Tres metres de separació entre parades

Amb les parades separades per tres metres l’una de l’altra i una separació delimitada entre la parada i els clients, les compres s’han pogut efectuar sense més complicacions i ja s’han vist les primeres fruites de primavera-estiu, com les cireres.

Les 15 parades que han participat en el Mercat, dotades de totes les mesures de seguretat corresponents, com mascaretes, guants o gel hidroalcohòlic, han estat majoritàriament parades de fruita i verdura de productors de la zona, tot i que també han parat venedors d’olives i d’embotits.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha fet una valoració molt positiva d’aquest primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura i ha augurat una major presència de paradistes per a les properes setmanes, “ja que avui era el primer dia i era una mica una prova per a tots. Però el resultat ha estat molt positiu i els paradistes s’emporten bones sensacions”.

Cid ha destacat “el comportament exemplar de totes les persones que han vingut a comprar”, així com “la col·laboració dels paradistes a l’hora de seguir totes les normes de seguretat”.

Per últim, la regidora ha volgut remarcar que “el mercat no hauria estat possible sense el treball de la Brigada d’Obres i Serveis, Policia Local i Protecció Civil, sense oblidar les brigades de neteja que anit van desinfectar tot el recinte per a què avui estigués en perfectes condicions”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *