Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
29 alumnes d’FP de la província de Castelló gaudiran de pràctiques a França, Irlanda i el Regne Unit enguany 29 alumnes d’FP de la província de Castelló gaudiran de pràctiques a França, Irlanda i el Regne Unit enguany

- 12 marzo, 2019 -

Aquestes ajudes permeten que l’alumnat conega una realitat laboral diferent de la valenciana i millore els coneixements lingüístics 29 alumnes d’FP de la província de Castelló gaudiran de pràctiques a França, Irlanda i el Regne Unit enguany

Aquestes ajudes permeten que l’alumnat conega una realitat laboral diferent de la valenciana i millore els coneixements lingüístics de la llengua del país de destinació

Castellón Información 

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha resolt 199 beques de mobilitat de Formació en Centres de Treball (FTC) a Europa per a alumnes de Formació Professional. Amb aquestes ajudes, l’alumnat realitzarà el mòdul d’FTC en empreses del Regne Unit, Irlanda i França durant aquest curs.

La mobilitat europea permet conéixer una realitat laboral diferent de la valenciana, i també millorar els coneixements lingüístics de la llengua del país de destinació. Té com a objectiu que l’alumnat puga millorar la seua ocupabilitat amb pràctiques en altres països europeus.

La formació en centres de treball és una etapa pràctica obligatòria que forma part del currículum dels cicles formatius com un mòdul més i que inclou estades en un entorn laboral real. Per això, Educació dona suport a la realització d’aquestes pràctiques.

Del total d’alumnes becats, 83 són dones i 116 són homes. Per comarques, 58 són de les d’Alacant, 29 alumnes són de les de Castelló i 112 de les de València.

Segons la destinació, 179 places són per a fer les pràctiques a Irlanda i al Regne Unit, de les quals 172 són de la modalitat total i 20 de la modalitat parcial. A França s’han adjudicat 7 places de modalitat total.

En la modalitat total es farà una estada a l’estranger amb un total de 400 hores laborals certificables, mentre que en la modalitat parcial, la durada és de 28 dies i 100 hores laborables.

La beca per cada alumne inclou les despeses ocasionades pel viatge: avió, allotjament, manutenció i transport.

L’alumnat beneficiari supera un procés de selecció que, entre d’altres, consta d’una prova de nivell de coneixement de la llengua estrangera. La nota de tall del procés s’obté de la mitjana aritmètica entre l’expedient acadèmic i la nota d’aquesta prova de coneixements lingüístics.

Aquestes beques estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *