miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Els Policies Locals de Nules reben formació per abordar la discriminació i delictes d’odi per al col·lectiu LGTBI Els Policies Locals de Nules reben formació per abordar la discriminació i delictes d’odi per al col·lectiu LGTBI

- 26 noviembre, 2021 -

Un total de 15 agents s'han formar al llarg dels dies 8, 9 i 10 de novembre en sessions que s’han impartit de manera... Els Policies Locals de Nules reben formació per abordar la discriminació i delictes d’odi per al col·lectiu LGTBI

Un total de 15 agents s’han formar al llarg dels dies 8, 9 i 10 de novembre en sessions que s’han impartit de manera telemàtica.

Castellón Información

La Policia Local de Nules ha participat en una jornada de formació sobre discriminació i delictes d’odi per LGTBfòbia i serofobia organitzada pel Col·lectiu LGTB+ per la Diversitat Sexual, de Gènere i Familiar (Lambda) dirigida a cossos de seguretat com la Policia Local.

En aquest sentit, han sigut un total de 15 agents de la Policia Local de Nules els que s’han pogut formar al llarg dels dies 8, 9 i 10 de novembre al participar en les diferents sessions que s’han impartit de manera telemàtica.

Així doncs, entre els principals objectius d’aquesta jornada es troba introduir conceptes generals en diversitat sexual, de gènere i familiar; introduir conceptes generals sobre discriminació i delictes d’odi; conèixer el marc normatiu que protegeix enfront de la discriminació i els delictes; visibilitzar la realitat de les persones LGGTB víctimes de delictes d’odi; identificar les pautes especifiques per a una correcta atenció i suport a víctimes de LGTBIfòbia; o conèixer la manera d’aplicar la formació a la pràctica diària i examinar els recursos psicoassitencials existents, entre altres.

Amb tot, l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, destaca l’importància d’aquest tipus de cursos, “la formació continuada dels agents de la Policia Local és molt important, especialment si es tracta de temes com els delictes d’odi per LGTBfòbia”.

Aquesta iniciativa és una proposta realitzada des de l’Observatori Local contra la LGTBfòbia.

Whatsapp Telegram