viernes, 27 de noviembre, 2020  |  
Vilafranca celebrarà conjuntament les festivitats de Sant Antoni i Sant Blai Vilafranca celebrarà conjuntament les festivitats de Sant Antoni i Sant Blai

- 30 enero, 2020 -

Les nevades causades per la borrasca Gloria van fer necessari l'ajornament de les festes de Sant Antoni Vilafranca celebrarà conjuntament les festivitats de Sant Antoni i Sant Blai

Les nevades causades per la borrasca Gloria van fer necessari l’ajornament de les festes de Sant Antoni

Castellón Información

Els majorals de Sant Antoni de Vilafranca es van veure obligats a suspendre els actes del diumenge dia 19 de gener a conseqüència de la gran nevada que va caure sobre la localitat.

Passada la nevada el pròxim cap de setmana es reprendran les activitats i arribaran unides a la programació de Sant Blai que organitza el grup de ball i la rondalla de Vilafranca.

SANT BLAI VILAFRANCAL’1 de febrer els majorals de Sant Antoni, entre les 10h i les 14h, s’encarregaran de recollir tot el que vulguen donar veïnes i veïns per a l’Almoneda. Estaran en el local polivalent de l’Avinguda de Castellfort. A les 17h se celebrarà la subhasta en aquest mateix local.

El diumenge dia 2 de febrer començarà amb la missa cantada pel grup de rondalla i ball. En la missa es beneiran els caramels de Sant Blai. Després se celebrarà la Ronda de Sant Antoni amb la rondalla i grup de ball de Vilafranca i els cantadors José M. Ibáñez, Laura Sánchez, Carlos Martín i Deborah López.

En la Ronda, com és costum, no faltarà Sant Antoni, l’àngel, el dimoni, Luzbel, Morondo i La Diablera.

Google+
Whatsapp Telegram