Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 20:34

Vila-real encén hui la il·luminació de l'arbre i el naixement que presidix la Plaça de la Vila

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

A les 18:00h arranca a Vila-real la programació especial de nadal apostada per l'empresa vila-realenca Porcelanosa

Vila-real es prepara per a donar la benvinguda al nadal amb el muntatge de l'arbre en la Plaça de la Vila que enguany ha sigut aportat per Porcelanosa dins de la seua programació especial pel 50 anniversari de l'empresa vila-realenca. La brigada municipal, amb ajuda de la Policia Local per a controlar la seguretat del perímetre, ha sigut l'encarregada de col·locar aquest pi per a posteriorment decorar-lo.

Molts dels veïns que passejaven en aqueix moment per la plaça han volgut parar-se a contemplar com s'ha produït el muntatge de l'arbre de nadal de la ciutat. 

A les 18.00 hores de la vesprada es procedirà a l'encesa de la il·luminació de l'arbre i el naixement. En l'acte, participaran a més els cors dels col·legis CEIP Pintor Gimeno Baró, CEIP Botànic Calduch i CEIP Concepció Arenal.

La decoració anirà a càrrec del talent local de Lara Mes. Així mateix, Porcelanosa també patrocinarà el tercer betlem monumental de Playmobil, a càrrec d'un altre talent local com és Diego Pérez, que es podrà visitar en la Casa de l'Oli a partir del 16 de desembre.