Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 02:46

Serveis Públics de Vila-real adjudica la il·luminació extraordinària de les festes patronals i Nadal per 30.000 euros anuals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

La finalitat, tal com consta en els plecs de condicions de la licitació, és donar realç a les festivitats i fomentar l’activitat econòmica, amb l’embelliment dels espais públics. S’ha donat prioritat als criteris de sostenibilitat i implantació de noves tecnologies de menor consum energètic, de manera que totes les llums instal·lades han de ser led, micro llums o de baix consum

Castellón Información

La Regidoria de Serveis Públics ha adjudicat el contracte per a la il·luminació extraordinària dels carrers i places de la ciutat amb motiu de les festes nadalenques així com les celebracions patronals de maig i setembre.

L’empresa que ha resultat adjudicatària és la signatura Luxido, per un import de 30.000 euros anuals, per a un període de dos anys. “L’objecte d’aquesta licitació és la il·luminació extraordinària que s’instal·la en la via pública amb motiu del Nadal, les festes de Sant Pasqual i les de la Verge de Gràcia”, ha explicat el regidor de l’àrea, Francisco Valverde. La finalitat, tal com consta en els plecs de condicions de la licitació, és donar realç a les festivitats i fomentar l’activitat econòmica, amb l’embelliment dels espais públics. A més, s’ha donat prioritat als criteris de sostenibilitat i implantació de noves tecnologies de menor consum energètic, de manera que totes les llums instal·lades han de ser led, micro llums o de baix consum. A més, l’empresa adjudicatària també assumeix la renovació i manteniment dels materials, així com atendre qualsevol avaria que es produïsca durant el període de funcionament.

Per a les festes nadalenques, s’ha prioritzat il·luminar els carrers del centre comercial i alguns jardins referents com la plaça Sant Ferran o la de Sant Pasqual, que compta amb cent metres de tira lluminosa. A més, la plaça Major llueix una il·luminació especial en l’edifici de l’Ajuntament, i també es preveu la decoració de l’arbre de Nadal.

Finalment, en aquestes festes també s’han il·luminat les grans avingudes, com la Murà, Pius XII i Riu Ebre, juntament amb els carrers Josep Ramón Batalla i el Raval del Carme.