Sábado, 15 de agosto, 2020  |  
La Universitat Jaume I de Castelló augmenta l’horari de les instal·lacions esportives davant la gran demanda d’usuaris i usuàries La Universitat Jaume I de Castelló augmenta l’horari de les instal·lacions esportives davant la gran demanda d’usuaris i usuàries

- 6 julio, 2020 -

A la franja horària del matí, se sumarà una altra franja en horari de vesprades que anirà de 17 a 21 hores La Universitat Jaume I de Castelló augmenta l’horari de les instal·lacions esportives davant la gran demanda d’usuaris i usuàries

A la franja horària del matí, se sumarà una altra franja en horari de vesprades que anirà de 17 a 21 hores

Castellón Información

La Universitat Jaume I de Castelló, a partir del 6 de juliol, agmenta l’horari de las instal·lacions esportives davant la gran demanda de usuarios y usuarias que han acudit durant aquest primer mes de reobertura de les instal·lacions a l’aire lliure. Així a la franja horària de matí, de 9 a 13 hores, se sumarà una altra franja en horari de vesprada, que anirà de 17 a 21 hores. Aquest horari de vesprada permetrà una neteja a fons de les instal·lacions entre la franja de matí i vesprada, factor imprescindible durant la Covid-19 i, sobretot, evitar les altes temperatures per a practicar esport.

Durant aquest mes la zona a l’aire lliure ha registrat un ús de gairebé 100 persones i cal destacar també que l’autoritat portuària de Castelló ha dut a terme les proves esportives d’algun dels seus processos selectius. Pel que fa a la zona de raquetes, ha sigut sens dubte la que ha tingut una afluència més gran de gent per tal de jugar a tenis o pàdel amb prop de 400 usos.

A més a més les zones de raquetes i d’aire lliure han acollit no sols usuaris i usuàries, sinó també alguns clubs i empreses esportives de la província que han retornat als seus entrenaments. Els clubs i empreses esportives normalment lloguen instal·lacions com els camps de futbol de la universitat per als seus entrenaments o en època estival per tal de fer els seus campus esportius.

Quant a les instal·lacions esportives cobertes, com són la piscina i el pavelló poliesportiu, l’UJI ha aprofitat per a fer tasques de manteniment i reparació, tasques que durant el curs i amb la gran quantitat d’afluència que suporten aquestes instal·lacions, ho feia pràcticament impossible. D’aquesta forma el buidatge de la piscina per tal de netejar i reparar o el canvi d’una de les pistes de futbol sala del pavelló ha estat possible durant la pandèmia.

Per últim destacar també la bona acollida que ha tingut la targeta esportiva Covid-19 amb més de 50 noves targetes que, sobretot, ha tret l’estudiantat. Aquesta targeta l’ha posat en marxa el Servei d’Esports per a totes aquelles persones de la comunitat universitària que volen fer ús de les instal·lacions esportives de manera gratuïta i que després del període d’inactivitat provocat per la pandèmia semblava imprescindible. Així aquestes noves targetes se sumen a les més de 4.000, entre targetes i abonaments, que actualment té actives el Servei d’Esports.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *