Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

Susana Marqués sol·licita una reunió per a conéixer quines inversions té planificades la Diputació per a Benicàssim

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

Els comptes aprovats per la Diputació aprovats el passat 13 de desembre no contemplaven partida pressupostaria pròpia per a realitzar cap inversió a Benicàssim

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, s'ha mostrat sorpresa després que el president que la Diputació anunciara que l'entitat provincial inclou en els seus pressupostos estudis per a projectes a Benicàssim. Cal recordar que els pressupostos de la Diputació de Castelló presentats per l'actual equip de govern conformat per Partit Socialista i Compromís que ostenten la majoria van ser aprovats el passat 13 de desembre, i van comptar també amb el suport de Ciutadans, no contemplaven partida pressupostaria pròpia per a realitzar cap inversió a Benicàssim.

Després de l'anunci per part del president Martí, que els comptes provincials “inclouran l'elaboració d'un estudi-avantprojecte per a conéixer el cost i la viabilitat d'una fase en el Bulevard de Benicàssim”, l'alcaldessa de la localitat ha sol·licitat una reunió amb el president de la Diputació, José Martí, per a coordinar les inversions anunciades per a Benicàssim, “ja que no figuren en el pressupost aprovat en el ple”. En principi no compten amb dotació pressupostària pròpia, per la qual cosa és necessari saber com s'articularan i en què consisteixen per a tirar-les avant”.

“Volem saber en què consisteixen les inversions i veure com podem col·laborar per a dur-les a terme. Com sempre he dit, tota inversió per a Benicàssim serà ben rebuda, perquè la nostra ciutat no mereix l'oblit al qual li està sotmetent l'Estat i la Generalitat Valenciana. Acollim expectants aquest anunci, i confiem que no es tracte d'una cortina de fum electoral en la qual darrere no hi ha res més que un rèdit electoral. La coordinació entre administracions i la lleialtat institucional és clau, però la transparència també”, ha remarcat Marqués.