viernes, 30 de octubre, 2020  |  
Cabanes realitza un seguiment constant dels danys que el temporal marítim està causant a la platja de Torre la Sal Cabanes realitza un seguiment constant dels danys que el temporal marítim està causant a la platja de Torre la Sal

- 5 diciembre, 2019 -

La localitat ha retut homenatge a Mari Carmen Miralles i Muñoz per la seua jubilació com a conserge de l'IES Cabanes realitza un seguiment constant dels danys que el temporal marítim està causant a la platja de Torre la Sal

La localitat ha retut homenatge a Mari Carmen Miralles i Muñoz per la seua jubilació com a conserge de l’IES 

Castellón Información

L’Ajuntament de Cabanes està realitzant un seguiment constant dels danys que el temporal marítim està causant a la platja de Torre la Sal. Una vegada finalitze l’episodi de fort onatge el consistori realitzarà un examen més exhaustiu per a valorar quines mesures s’han de prendre per a recuperar les infraestructures i espais danyats. El municipi es manté en contacte permanent amb els veïns i negocis afectats.

Per a buscar una solució integral a més llarg termini l’equip de Govern ha plantejat una moció als grups polítics del consistori amb l’objectiu que aquests realitzen les seues aportacions. La moció es va presentar a estudi en l’anterior ple i serà aprovada en el següent.

Més enllà de les imatges que generen els temporals i les situacions concretes el consistori manté contacte permanent amb la direcció general de Costas per a transmetre la sensibilitat dels veïns de la façana marítima de la localitat i buscar solucions integrals i de futur.

Homenatge a Mari Carmen Miralles i Muñoz per la seua jubilació

Cabanes ha retut homenatge a Mari Carmen Miralles i Muñoz per la seua jubilació com a conserge de l’IES de la localitat. Mari Carmen ha sigut la conserge des de la creació de l’IES en 2001 de manera ininterrompuda. Tothom la coneix i aprecia. Una representació de l’Equip de Govern no ha faltat a l’acte en el qual s’ha expressat a Mari Carmen Miralles i Muñoz l’agraïment de tota la comunitat educativa i tot el poble de Cabanes.

 

Google+
Whatsapp Telegram