jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
El PP d’Almassora anima a l’equip de govern a sol·licitar el Pla d’Ocupació de Diputació per a donar resposta a 1.949 veïns aturats El PP d’Almassora anima a l’equip de govern a sol·licitar el Pla d’Ocupació de Diputació per a donar resposta a 1.949 veïns aturats

- 28 febrero, 2018 -

Les bases, publicades el passat dissabte 24, permiteixen a la localitat accedir a subvencions que la institució provincial convoca per a fomentar l'ocupació El PP d’Almassora anima a l’equip de govern a sol·licitar el Pla d’Ocupació de Diputació per a donar resposta a 1.949 veïns aturats

Les bases, publicades el passat dissabte 24, permiteixen a la localitat accedir a subvencions que la institució provincial convoca per a fomentar l’ocupació

Castellón Información 

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha animat al PSPV a sol·licitar les subvencions que la Diputació Provincial de Castelló convoca a través del Pla d’Ocupació 2018 amb l’objectiu de donar resposta als 1.949 veïns que en el mes de gener estaven inscrits com a demandants d’ocupació.

La iniciativa es planteja després que aquest passat dissabte 24 de febrer es publicaren les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Unes condicions que compleix Almassora i que el PP confia que se sol·liciten perquè “és la nostra obligació, com a representants públics, accedir a totes aquelles mesures que fomenten l’ocupació”.

Tal com constata el Servef, el gener passat eren 1.949 les famílies d’Almassora que encara estaven cercant una oportunitat laboral. “Gràcies a les polítiques del Govern d’Espanya s’ha aconseguit reduir l’atur en els últims anys. Però a Almassora segueixen havent-hi 1.949 raons per a no baixar la guàrdia i, per açò, reclamem als partits que van venir amb la garantia d’exercir el ‘rescat social’ que, passats quasi tres anys de la seua gestió, actuen”.

Fuentes del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora expliquen que “en el nostre municipi segueixen sent necessàries mesures que fomenten l’ocupació”. “Durant la nostra etapa de govern activem un Pla d’Ocupació Municipal que, afortunadament, el PSPV manté. No obstant açò, s’han negat a desenvolupar el viver d’empreses que hem proposat en diferents ocasions i a signar un conveni amb la UJI per a facilitar als nostres emprenedors la cartera de serveis que ofereix Espaitec, en la Universitat Jaume I”.

Des del PP d’Almassora, “considerem que qualsevol iniciativa que vaja encaminada a fomentar l’ocupació és bona. Per açò, no entenem com el PSPV, que va anunciar que anava a promoure bonificacions a les empreses que contractaren a veïns del municipi, passats quasi tres anys de govern, encara no les ha engegat. És la mostra més evident que van llançar missatges que, en realitat, mai han tingut intenció de traduir-los en realitats”.

Whatsapp Telegram