Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:50

Advertisement
Advertisement

Nules reconeix públicament la tasca realitzada per alguns col·lectius locals durant la pandèmia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Persones que van cosir mascaretes, i llauradors i empreses que van desinfectar carrers han rebut l’agraïment de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Nules ha volgut agrair hui públicament la tasca realitzada durant la pandèmia per alguns col·lectius locals. En aquest sentit, han tingut lloc al llarg del matí diferents actes commemoratius. Per una banda, s’ha volgut reconèixer la tasca realitzada per totes aquelles persones que van cosir mascaretes en aquells mesos que era complicat aconseguir-les, i que van ser destinades a aquell personal que més les necessitava com ara el sanitari, la Policia Local o Guàrdia Civil, entre d’altres. 

En aquest sentit, un centenar de persones s’han reunit al Saló Multifuncional on ha tingut lloc el reconeixement a aquelles persones que van cosir les mascaretes, de manera que totes juntes han pogut gaudir d’un desdejuni i d’un bingo, a més se’ls ha lliurat un detall commemoratiu. 

Per altra banda, l’edifici de l’antiga Cambra Agrària ha albergat també un altre acte dedicat, en aquesta ocasió, als llauradors i empreses locals que de manera desinteressada van eixir cada nit a desinfectar en els seus tractors i camions els carrers de la població. De fet, s’ha instal·lat en aquest immoble una placa commemorativa amb el nom de totes aquestes persones. 

Amb tot, l’alcalde, David García, assenyala que “hi havia un compromís d’aquest equip de govern de reconèixer de manera individual la tasca que aquest veïnat del nostre municipi va portar a terme en els pitjors mesos de la pandèmia, el poble de Nules ha volgut així agrair el treball desenvolupat per cadascuna d’aquestes persones”.

Advertisement
Advertisement