Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 10:30

Nules instal·larà Punts de Salut Sexual i de Trobada Positiva la nit del concert d’Andy&Lucas

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar informació sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i la seua reducció, i sobre l’estigma associat al VIH

Nules instal·larà un Punt de Salut Sexual i un altre de Trobada Positiva al concert d’Andy&Lucas i a la discomòbil, que tindran lloc al recinte de festes la nit de dissabte 27 d’agost.

Així doncs, el principal objectiu d’aquesta iniciativa, que promou el departament de Joventut de l’Ajuntament de Nules, és donar informació sobre les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i la seua reducció, i sobre l’estigma associat al VIH.

De manera que, el regidor de Joventut i de Festes, Gabriel Torres, assenyala que “s’instal·larà un estand enfocat a la gent jove que assistirà tant al concert com a la discomòbil que hi haurà al finalitzar l’actuació d’Andy&Lucas, de fet en el Punt de Salut es promocionarà hàbits saludables, així mateix també es vol sensibilitzar i donar informació sobre la prevenció de les ITS”.

L’espai del Punt de Salut i Trobada Positiva estarà gestionat per personal voluntari que repartirà fullets informatius i preservatius. Amb tot, aquests punts estan organitzats tant per l’Ajuntament de Nules com per l’associació CALCSICOVA, i compta també amb la col·laboració de l’IVAJ que estarà present en aquest espai fent difusió del Carnet Jove.

Per altra banda, cal recordar que el recinte de festes compta també amb un Punt Violeta que s’ha instal·lat per a totes les nits de festes en horari de 00.30 a 6.30 hores. ‘Per unes festes segures’ és el lema que l’Ajuntament de Nules utilitza en aquesta campanya programada per a aquestes festes patronals, en la que s’inclou també el repartiment de tapa gots per evitar que es puga abocar a la beguda qualsevol tipus de substància.