Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:11

Advertisement
Advertisement

Nules destaca el treball de la Guardia Civil amb la instal·lació d’un monòlit commemoratiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Nules ha volgut reconèixer públicament la tasca que porta a terme la Guàrdia Civil en aquest municipi, i ha instal·lat un monòlit davant la caserna, i també ha lliurat un detall a cadascun dels agents que presten servei a Nules.

Així mateix, des del consistori es denúncia públicament l’estat actual de l’immoble i s’insta de nou al Ministeri d’Interior del Govern Central a portar a terme una reforma de la caserna de la Guàrdia Civil.

L’alcalde, David García, recorda que s’han remès diferents escrits demanant al Ministeri que prioritze aquestes actuacions. A més, també li s’ha traslladat, en més d’una ocasió, la seua predisposició per a signar un conveni per a que l’ajuntament puga realitzar actuacions puntuals amb caràcter d’urgència.

David García puntualitza que “aquestes instal·lacions, que compten amb més de 75 anys, precisen d’un manteniment que el Govern Central no fa des de fa molts anys. Per tant, reivindiquem, una vegada més, aquestes actuacions per a que la Guàrdia Civil dispose d’unes instal·lacions dignes”, i afegeix que “amb tot, amb aquesta iniciativa volem traslladar-li al cos de la Guàrdia Civil el suport i el reconeixement al treball que fa al nostre poble”.

Advertisement
Advertisement