Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 19:24

Les instal·lacions esportives que mereixem?

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Vidres trencats en els vestuaris de la Ciutat Esportiva 'Pau Torres', xarxes trencades i taulers sense cistelles en les pistes exteriors del pavelló poliesportiu Bancaixa. Eixa és la carta de presentació de les instal·lacions esportives a Vila-real, on el govern socialista presumeix de ser 'Ciutat de l'Esport i la Salut'.

Desgraciadament, el PSOE ha convertit un fet del dia a dia com és el manteniment de la ciutat en un fet extraordinari i això es fa extensible també als espais esportius. A més a més, cal recordar que amb els socialistes al govern municipal els clubs esportius locals van començar a pagar taxes per fer ús de les instal·lacions esportives. És a dir, els clubs paguen per entrenar i jugar partits en espais que presenten deficiències importants com les que abans comentava.

Des del Partit Popular ens comprometem a millorar l'estat de les instal·lacions esportives perquè no és admissible que els socialistes no hagen mogut un dit malgrat les demandes dels usuaris i dels clubs esportius. Els vila-realencs paguem uns impostos cada vegada més cars, però els serveis que rebem no estan a l'altura. És necessari canviar esta situació i que els vila-realencs que practiquen esport a la nostra ciutat tinguen les instal·lacions que mereixen.