Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:51

L'economia local, a debat en la La I Trobada Empresarial d'Alcalà-Alcossebre 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

"Som dos motors que treballen junts perquè el nostre municipi avance i siga millor", ha destacat l'alcalde, Francisco Juan

L'edifici municipal Espai d'Oci de Alcossebre ha acollit avui la I Trobada Empresarial d'Alcalà-Alcossebre, organitzat per l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre, amb el suport de l'Ajuntament. La jornada, que ha comptat amb una nodrida assistència d'empresaris locals, representants institucionals i d'organismes públic-privats, ha girat entorn dels reptes de l'economia local, sobretot a nivell de PIMES i de les seves oportunitats de futur.

La sessió ha donat inici amb una conferència del conegut coach motivacional Emilio Duró, basada en la recuperació de la il·lusió i en un canvi de paradigma mental, sobrepassant models educacionals i socials, per a avançar cap a una vida més feliç. A continuació, amb el director d'El Periódico Mediterrani, Ángel Báez, com a moderador, s'han celebrat dues taules rodones sobre "Sostenibilitat i transformació digital. Marca Alcalà-Alcossebre" i "El repte de la següent generació en l'empresa familiar", que han comptat amb destacats representants del món empresarial, a nivell provincial i autonòmic: Blanca Marín, directora de l'aeroport de Castelló, Alfredo Cebrián, CEO de Quatre Vuitanta-480, Diego Romà, gerent de FEPEVAL i Elías Amor, en representació de l'àrea de Responsabilitat Social Empresarial de la Cooperativa Consum. Tots ells han aportat la seva àmplia experiència en els seus sectors per a debatre sobre quins plantejaments són els adequats per a treballar pel desenvolupament empresarial, centrant-se en el cas d'Alcalà-Alcossebre, com a destinació turística lligada a la sostenibilitat.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "l'Associació d'Empresaris i l'Ajuntament som dos motors que treballen junts perquè el nostre municipi avance i siga millor" i destacava l'organització de la jornada com "una oportunitat per a valorar el nostre municipi i veure el nostre potencial". Per part seua, el president de l'Associació d'Empresaris, Jesús Sanmartín, apostava per "actes com aquest, per a estar units i continuar anant a més".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí