Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

L'Ajuntament de Castelló explicarà el nou Pla General al Col·legi d'Arquitectes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

La jornada tindrà lloc aquest dijous a les 17.00 hores. Els tècnics municipals parlaran dels aspectes del planejament i resprondran a les preguntes dels assistents

L'Ajuntament de Castelló ha convocat per a aquest dijous una jornada per a exposar el nou Pla General de la ciutat davant el Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló. El passat 12 de desembre va entrar en vigor el Pla d'Ordenació Detallada (POD) que, sumat al Pla General Estructural (PGE) aprovat anteriorment, suposa la posada en marxa del nou ordenament urbanístic per als pròxims vint anys.

Les conferències s'iniciaran a les 17.00 hores d'aquest dijous en la sala d'actes del Col·legi Territorial de Castelló, situat al carrer de l'Ensenyament, 4. L'alcaldessa obrirà la jornada i seguirà una presentació a càrrec del regidor d'Urbanisme. Seguidament tindran lloc diverses exposicions a càrrec de tècnics municipals que han estat al capdavant de l'equip redactor com Fernando Calduch, coordinador de l'àrea d'Ordenació del Territori de l'Ajuntament; Consuelo Leal, directora del Pla General; Elena Gil, enginyera agrònoma; i Lluïsa Cerveró, arquitecta.

PGOU Castelló

Després de les diferents ponències tindrà lloc una xarrada debat i un torn de preguntes.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha apuntat que aquesta jornada “està pensada per a compartir amb els i les professionals de l'arquitectura aquest document estratègic que defineix el futur desenvolupament i que segueix els criteris per a una ciutat més verda, més compacta, més sostenible i més inclusiva”. “Aquest Pla General ha retornat totes les garanties jurídiques i la confiança per a impulsar la inversió i les oportunitats de desenvolupament social i econòmic per a Castelló i, en aquest marc, hem convocat aquesta jornada per a fer partícip al col·lectiu d'arquitectes i arquitectes les novetats del nou planejament”, ha indicat.

El regidor d'Urbanisme, José Luis López, ha recordat que, des de l'Ajuntament, s'ha comptat amb el Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló en les diferents fases d'elaboració del nou Pla General. “Amb aquesta jornada volem compartir el nou planejament una vegada finalitzat i ja en vigor, amb la finalitat d'analitzar i compartir les novetats que incorpora”, ha manifestat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí