Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:15

L’Ajuntament d’Almassora adequa els voltants del col·legi Santa Quitèria

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Les màquines ja han començat hui a treballar en l’adequació de l’entorn del nou col·legi Santa Quitèria d’Almassora, que va obrir les portes dilluns passat. En concret, l’actuació preveu la posada a punt de la cera del carrer Drets Humans i la reordenació de senyalització d’aquesta zona educativa.

L’adjudicació d’aquest contracte menor s’ha realitzat per un import de 47.892,39 euros a l’empresa Becsa. El termini d’execució de les obres és de dos mesos.

El projecte preveu, en concret, ampliar i millorar l’accessibilitat de la vorera adjacent al col·legi Santa Quitèria, restringir el trànsit rodat al voltant del centre, habilitar un vial per a la circulació cap al carrer 9 d’Octubre i la reordenació de la senyalització vertical i horitzontal de l’entorn per a adequar-lo a la nova situació.

Així mateix, es crearà un carril per als vianants des de l’avinguda José Ortiz fins al propi centre educatiu, separat del carril únic d’entrada al carrer Drets Humans.

Aquesta actuació s’ha hagut d’executar una vegada les obres del col·legi han finalitzat, donada la impossibilitat de fer-lo amb anterioritat per la presència de les casetes d’obra i el pas de maquinària pesada per a l’accés d’apilaments.

“Agilitzar les obres del col·legi Santa Quitèria va ser una de les prioritats de l’equip de govern de María Tormo des que vam accedir al govern local el mes de juny passat, com ho ha sigut la licitació de la intervenció per a millorar tot l’entorn”, ha explicat el regidor d’Educació, Vicente Blay Casino. “Els treballs ja han començat i ara la zona serà segura i estarà a l’altura del nou col·legi”, ha insistit l’edil.

El col·legi, que va obrir les portes amb motiu de la tornada a escola, després de 13 anys en aules prefabricades, compta amb unes modernes i sostenibles instal·lacions d’Infantil i Primària per a prop de 200 alumnes.