domingo, 25 de julio, 2021  |  
La pandèmia limita els actes de la semana gran de les Rosarieres en l’any del seu 200 aniversari La pandèmia limita els actes de la semana gran de les Rosarieres en l’any del seu 200 aniversari

- 30 septiembre, 2020 -

L’associació ha dissenyat unes mascaretes ‘rosarieres’ que han tingut gran acceptació i han hagut de fer una segona tanda La pandèmia limita els actes de la semana gran de les Rosarieres en l’any del seu 200 aniversari

L’associació ha dissenyat unes mascaretes ‘rosarieres’ que han tingut gran acceptació i han hagut de fer una segona tanda

Les entrades per a la Missa de la festa principal del diumenge seran repartides demà a les 09.15 i només es donaran tres per persona

Castellón Información/S.N.

La incertesa està més present que mai i és que la crisi sanitària per la Covid-19 ha limitat la celebració d’actes instaurats fa anys i fins i tot seglesen totes les localitats. Els mesos de la tardor a Vila-real sempre han estat carregats’iniciatives i projectes i una de les entitats que ha estat artífex d’aquest dinamisme és sense dubte l’Associació de Filles de Maria del Rosarique va donar el tret d’eixida als seus festejos grans i just en l’any del seu 200 aniversari el passat diumenge amb el pregó anunciador, al qual només es va poder accedir amb entrada i va tindre lloc a la seu social de la Fundació Caixa Rural Vila-real i l’assistència de la tinent d’alcalde Rosario Royo.

Mascaretes rosarieres

L’acte, en el qual es va vetllar per mantenir la distància de seguretat i amb el compliment de les mesures sanitàries corresponents. En aquesta línia, l’associació ha dissenyat unas mascaretes que ha posat a la venda en la seua casa sociali tanta ha sigut l’acceptació que han hagut de fer una comanda nova i com no anaven a arribar a temps, han ideat un nou disseny.

El rector de l’església Arxiprestal, Javier Aparici,ha lamentat que “enguany no podrem compartir i viure alguns dels actes que l’Associació, tradicionalment, realitza en honor a la Verge del Rosari, però sí que podrem gaudir d’Ella en la Parròquia i resar entrant en el nostre interior on sempre està la Verge, la nostra Mare, mostrant-nos al seu Fill diví, llum del món, camí, veritat i vida”.

Programa d’actes

DIMARTS 29 DE SETEMBRE

A les 20.30 h. Celebració comunitària de la Penitència. Aquest any degut ala crisi sanitària no hi haurà eixida de la Verge del Rosari des de la Casa Social Mossén Gil fins a l’església acompanyada per confrares i associades.

DIMECRES 30 DE SETEMBRE

A les 9.30 h. Celebració de l’Eucaristia i Comunió General. Exposició Solemne del Santíssim i començament dels torns de vela.

A les 19.30 h. Rés del Sant Rosario, cant del Trisagio, Sermó, Benedicció i Reserva del Santíssim. Els sermons del Tridu estaran a càrrec del Rnd. Sr. Rafael García Castillo, rector de l’Asunción de Nostra Senyora de Benassal.

DIJOUS 1 D’OCTUBRE

A les 9.30 h. Celebració de l’Eucaristia i Comunió General. Exposició Solemne del Santíssim i començament dels torns de vela.
A les 19.30 h. Rés del Sant Rosario, cant del Trisagio, Sermó, Benedicció i Reserva del Santíssim.

DIVENDRES 2 D’OCTUBRE

A les 9.30 h. Celebració de l’Eucaristia i Comunió General. Exposició Solemne del Santíssim i començament dels torns de vela. La missa serà oferida per les Dftas. María Gracia Senent i les seues filles María, Carmen, Concepción, Remedios Bort Senent i Marta Gil Gil.
A les 19.30 h. Rés del Sant Rosario, cant del Trisagio, Sermó, Benedicció i Reserva del Santíssim. A continuació, processó claustral en la qual només participarà la junta de l’Associació.

DISSABTE 3 D’OCTUBRE

A les 19.30 h. Celebració de l’Eucaristia dels XX Misteris del Rosari, valedora per a l’endemà a càrrec del Sr. Javier Aparici Renau. Seguidament Solemne Rosario cantat. Aquest any aquest acte se celebrarà dins de l’església i no hi haurà processó.

DIUMENGE 4 D’OCTUBRE. FESTA PRINCIPAL DE L’ASSOCIACIÓ DE FILLES DE MARIA DEL ROSARI

A les 10.30 h. Celebració Eucarística per a totes les Associades. Serà interpretada la “Missa del Roser” del Mestre Lluís Romeu, a quatre veus i acompanyament d’òrgan, sota la direcció de Juan José Peláez Vilanova. Presidirà l’Excm. i EL Bisbe de la Diòcesi de Segorbe- Castelló, Casimiro López Llorente.

A les 19.00 h. Rés del Sant Rosario, Exposició del Santíssim, Benedicció i reserva. A continuació processó claustral amb la imatge de la Verge en la qual només participarà la junta.

Les entrades per a la Missa de la festa principal del diumenge seran repartides demà a les 09.15 i només es donaran tres per persona.

Whatsapp Telegram